Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ολική έκλειψη Ηλίου - 2 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ολική έκλειψη Ηλίου 2 Ιουλίου

Μία εβδομάδα σημαντικών αλλαγών

Από τη Λίλιαν Σίμου

Αρχή του νέου μήνα και μία εβδομάδα με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα να αλλάζουν το ουράνιο τοπίο…

Έχουμε την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού, ολική έκλειψη Ηλίου στην 10η μοίρα 37΄του Καρκίνου. Το βράδυ της 2ας Ιουλίου, ταυτόχρονα τον Άρη σε νέα θέση στον Λέοντα, αφήνοντας πλέον το σημείο πτώσης του, τον Καρκίνο (ακολουθεί ειδικό αφιέρωμα για τον Άρη) και την 3η Ιουλίου, την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου ( ακολουθεί ειδικό αφιέρωμα και για την Αφροδίτη).

Εκτός της συγκινησιακής φόρτισης των εκλείψεων, Άρης και Αφροδίτη σε πιο συμβατά ζώδια, προσφέρουν έδαφος να αντιμετωπίσουμε πιο δυναμικά τις φιλοδοξίες μας και να συναισθανθούμε τις ευαισθησίες (των άλλων και δικές μας).

Η έκλειψη θα είναι ορατή σε πολλά σημεία της Λατινικής Αμερικής, κι όχι στην Ελλάδα. Το μήνυμά της είναι λοιπόν, για μας, περισσότερο εσωτερικό.

Η Ολική έκλειψη Ηλίου φέρνει ευτυχώς το βράδυ της 2ας Ιουλίου μία σταδιακή χαλάρωση σε πιέσεις του τελευταίου διμήνου, καθώς ο Άρης που συμμετείχε ενεργά στις αντιθέσεις μεταξύ Αιγόκερου και Καρκίνου, βρίσκεται πλέον εκτός βολής και εκτός του ζωδίου που μας ταλαιπώρησε…

Άρα ανακάμπτουμε, ανακτάμε θάρρος, αποφασιστικότητα, εξωτερικεύουμε τις διαθέσεις μας, μπορούμε πλέον να κάνουμε την έμπνευση πράξη, να υλοποιήσουμε αυτό που έχουμε νιώσει ως ανάγκη και παρεμποδίζονταν.

Ωστόσο, έκλειψη σημαίνει πως κάτι πρέπει να εκλείψει προτού ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο. Εδώ πρέπει να δώσουμε βαρύτητα.

Στον χάρτη του γεγονότος, υπογραμμίζεται η ανάγκη να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα εκ του μηδενός, στην καθημερινότητά μας. Να αφήσουμε το παρελθόν, τα αρνητικά σημεία του, τα βάρη και τα λάθη και να πιστέψουμε σε μία ξεκάθαρη νέα αρχή.

Απελευθέρωση, θα ήταν η λέξη κλειδί… Και ο ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, θέλοντας να μας πληροφορήσει πως ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές!

Αυτές οι αλλαγές θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα, κατά συνέπεια θα δώσουν προοπτική για το «αύριο».

Η Αφροδίτη στο τέλος των Διδύμων, μας πληροφορεί για το τέλος των επιδερμικών και ανούσιων σχέσεων, ή των σχέσεων που δεν μπόρεσαν να βρουν την γέφυρα επικοινωνίας. Από την Τετάρτη και μετά, θέλουμε το άγγιγμα της αγάπης να είναι αληθινό!

Σκιαγραφείται μία περίοδος έντονου συγκινησιακού φορτίου, όπου το όνειρο, το όραμα, η ουτοπία, παίρνουν τελική μορφή ή απομυθοποιούνται. Η αποδόμηση όμως είναι σκληρή και πικρή.

Περιορίζουμε τα λάθη του χθες, όταν ορθώνονται ως εμπόδια και αντιμετωπίζουμε συνειδητά πλέον, (όπου υπάρχει) την δολιότητα, τις παρασκηνιακές κινήσεις, τη χειριστική συμπεριφορά, τα σκοτεινά συμφέροντα που χειραγωγούν τις ευαισθησίες μας.

Όσοι έχουν γίνει «δικοί μας άνθρωποι» και με την οικειότητα απέκτησαν την άνεση να εισβάλουν δίχως συναίσθημα στη ζωή μας, χρειάζεται πλέον να προσδιοριστούν.

Όσοι τρέφονταν από το προσωπικό μας φως, αλλά δεν είχαν να επιστρέψουν παρά σκοτάδι, ας απομακρυνθούν πλέον. Υπάρχει πλήρης διαχωρισμός σχέσεων με ένα τέλος και μία νέα αρχή που κυοφορείται.

Η πίεση των ημερών, μπορεί να φέρει κάποια σημαντικά δώρα… Η έμπνευση θα ανοίξει ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο, ακόμη κι αν έχουμε ψυχικό κόστος, αυτό της απώλειας, κλείνοντας την πόρτα στο παρελθόν.

Η δημιουργική έμπνευση, θα οδηγήσει στην πρακτική μορφοποίηση ιδεών, άρα στην υλοποίηση ενός ονείρου, ενός στόχου. Θα είναι η πηγή αναζωογόνησης, αυτό το όνειρο. Θα αντλήσουμε δυνάμεις προκειμένου να κυοφορήσουμε το νέο μας έργο.

Η έκλειψη αυτή έχει σε δώσει:

Σε πρακτικό επίπεδο, αντιμετώπιση των φόβων, του δισταγμού, της ανασφάλειας. Αφήνουμε στο παρελθόν ό,τι αποδείχθηκε στείρο ή δολοπλόκο. Νιώθουμε γόνιμοι για μία νέα αρχή…

Σε συναισθηματικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει κάθε σημαντική σχέση, που είτε αναζωογονείται όταν υπάρχει βάση και ουσία, είτε διαλύεται και καθαρίζει το τοπίο της ζωής μας…Απαλλαγή από τοξικούς ανθρώπους.

Σε καρμικό επίπεδο, έχουμε καύση και ανανέωση της καρμικής μας αποστολής. Η καύση θα φέρει απαλλαγή από ένα φαύλο κύκλο θυματοποίησης και εκμετάλλευσης σε σχέσης άμεσου ενδιαφέροντος.

Σε πνευματικό επίπεδο, θα έχουμε την δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε την αιώνια μάχη του φωτός με το σκότος, ξεκινώντας από την εσωτερική μας κάθαρση και φέρνοντας τελικά την απελευθέρωση ψυχής και πνεύματος σε μας και σε όποιον μας περιβάλλει. Χρειάζεται όμως, αρκετή εσωτερική δουλειά αυτές τις μέρες, διαλογισμός, προσευχή, ενδοσκόπηση, με όποιον τρόπο μπορούμε να ενεργήσουμε.

Για την Ελλάδα

Στις πολιτικές εξελίξεις, σε μία ακόμη ταραγμένη εποχή για την Ελλάδα, η έκλειψη στον γενέθλιο χάρτη της χώρας, θα είναι στον δεύτερο τομέα, του εισοδήματος και των οικονομικών συναλλαγών.

Ενώ στο προγνωστικό της εποχής, η έκλειψη είναι στον τομέα της Αποταμίευσης, των Δανείων, των Ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας. Άρα, μεγάλη βαρύτητα υπάρχει στο θέμα των οικονομικών του κράτους. Δεδομένων των βουλευτικών εκλογών, η κυβέρνηση που θα προκύψει θα ασχοληθεί με έσοδα και αποταμιεύματα, ίσως με το Ασφαλιστικό και με τα χρέη.

Πιστεύω πως επειδή είναι κοντά η έναρξη αυτής της περιόδου για το κράτος, η πρόβλεψη που αναλύθηκε στο Θερινό Ηλιοστάσιο, ισχύει, με την ενίσχυση της τωρινής έκλειψης.

Θετικά θα εκφραστεί η αλλαγή θέσης του ‘Άρη, αν έχουμε μία εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα αντιπολίτευση και καλές συνεργασίες με το εξωτερικό, «τις συμμαχικές δυνάμεις»…

Περισσότερα για την χρονική περίοδο και το κράτος μας, μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο:

Θερινό Ηλιοστάσιο 2019 και πολιτικές προεκτάσεις https://astrolife.gr/therino-iliostasio-2019-kai-politikes-proektaseis/

Η ζωδιακή μοίρα της έκλειψης, κατά τον αγαπημένο δάσκαλο και φιλόσοφο, Ντέην Ρουντγίαρ, περιγράφεται ως μία ζωδιακή μοίρα που απαιτεί οξύτατη διάκριση και ικανότητα πνευματική, προκειμένου να αντιληφθούμε την φύση μας. Το φως θα αγγίξει την Ανώτερη Πλευρά μας, εκτός κι αν παραμείνουμε επιπόλαιοι δίχως αυτοέλεγχο.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη αγγίζει τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Φέρνει στο φως αντιπαραθέσεις, περιουσιακές διευθετήσεις και σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε υπάρξει έντιμοι, η εποχή αυτή θα σας βοηθήσει. Αν είστε εμπλεκόμενοι σε παρασκηνιακές ενέργειες, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε στο απυρόβλητο.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των σχέσεων. Θέματα με την κατοικία, με αλλαγές στο σπίτι ή στην πατρική περιουσία, είναι στα ενδιαφέροντα των ημερών.

Στον κοινωνικό σας χώρο διακρίνεστε, αλλά και δημιουργούνται αντιπαλότητες που προσπαθούν να σας εμποδίσουν με δόλια μέσα. Μην παρασύρεστε από πεπαλαιωμένες ιδέες, ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείτε να ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Δώρο της έκλειψης:

Θα ονειρευτείτε ξανά, με έμπνευση και στόχο να κυοφορήσετε την νέα αρχή. Πρακτικές απολαβές θα σας ενδυναμώσουν.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Διατηρείτε την επικοινωνία με ανθρώπους ευαίσθητους, δεκτικούς και σαφείς. Αποφύγετε τους δογματικούς, τους εμμονικούς και εκείνους που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη σκέψη σας και τις επιλογές σας.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό ή σας ταλαιπωρούν, γιατί δεν ικανοποιούν βαθύτερους πόθους. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν.

Το δώρο της έκλειψης:

Βρίσκετε ισορροπία συναισθηματική και αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για περισσότερο δημιουργική δουλειά. Γόνιμες ιδέες.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι απολαβές είναι το βασικότερο ενδιαφέρον. Κέρδη και απώλειες από τις επιλογές που έγιναν στο παρελθόν. Πώς πρέπει να κινηθείτε; Τι να θυσιάσετε; Ανακαλύψτε αυτό που αξίζει περισσότερο για σας και εστιαστείτε στον στόχο..

Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, αλλά μην κάνετε ένα ριψοκίνδυνο βήμα άμεσα. Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας, με ιδέες νέες για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας. Σημαντικό είναι να μην επενδύσετε ριψοκίνδυνα και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας για να κρίνετε σωστά τις επενδύσεις.

Το άγχος για το σπίτι ή θέματα της οικογένειας, θα φανεί πως ήταν υπερβολικό. Η ισορροπία επανέρχεται σταδιακά.

Το δώρο της έκλειψης:

Θα αντιληφθείτε πως είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζατε. Υπάρχει βάση σε ό,τι σχεδιάζετε και η έμπνευσή σας δεν στερείτε λογικής κρίσης.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;