Jony Ive: Αποχωρεί ο σχεδιαστής του iPhone από την Apple
Μετά από 23 χρόνια αποχωρεί ο δημιουργός των κινητών iPhones από την Apple!

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, φαίνεται πως ο Jony Ive, η “ψυχή” της εταιρείας και δημιουργός των γνωστών κινητών iPhones, αποχωρεί από την Apple, μετά από είκοσι τρία χρόνια (23) παραμονής του στη μεγάλη πολυεθνική εταιρία.

Ο δημιουργός των iPhone αποχωρεί από την εταιρεία, καθώς πρόκειται «να δημιουργήσει μία ανεξάρτητη σχεδιαστική εταιρεία», όπως αναφέρουν διεθνείς πηγές.

Να επισημάνουμε στο σημείο αυτό ότι ο Jony Ive, πέρα από τη δημιουργία του iPhone, είναι επίσης σχεδιαστής των iMac και iPad, ενώ, κατά γενική ομολογία, αποτελεί κάτι σαν “θρύλο” στον τομέα του τεχνολογικού σχεδιασμού.

Όσον αφορά το νέο του επιχειρηματικό και τεχνολογικό διάβημα, αυτό ονομάζεται LoveFrom και ήδη έχει προκαλέσει τη διεθνή ζήτηση της αγοράς, ενώ η Apple, αναγνωρίζοντας τις κορυφαίες ικανότητες του Jony Ive ως στέλεχος της τόσα χρόνια, άφησε να εννοηθεί ότι η ίδια πρόκειται να είναι από τους πρώτους πελάτες της LoveFrom.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην στελέχους της Αpple και ιδρυτή των iPhone, Jony Ive:

«Μετά από πολλά χρόνια και τη δημιουργία πρωτοπόρων προϊόντων, είμαι περισσότερο περήφανος για τη δημιουργία μίας νέας σχεδιαστικής ομάδας, που θα είναι ισότιμη με εκείνη της Apple. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη σχεδιαστικό ομάδα της Apple, οι οποίοι παραμένουν στενοί μου φίλοι και σκοπεύω να συνεργαστώ μαζί τους για πολλά χρόνια ακόμα».

Δες ακόμα: Το Messenger σε ποσοστά: Πόσος κόσμος το χρησιμοποιεί στην Ελλάδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;