Google Maps: Με παράκαμψή του έστειλε 100 οδηγούς σε ένα χωράφι (vid)
Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Google Maps, εκατό οχήματα κόλλησαν μέσα στις λάσπες ενός χωραφιού στο Κολοράντο!

Ένα μεγάλο ερώτημα γεννάται φίλοι μου, με αφορμή την πρόσφατη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά μια αξεπέραστη γκάφα με πρωταγωνιστή του σύστημα πλοήγησης του Google Maps.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, σε χωματόδρομο στο Colorado κόλλησαν περίπου 100 αυτοκίνητα, καθώς φαίνεται πως οι οδηγοί των οχημάτων τους ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες του Google Maps για παράκαμψη από τον αυτοκινητόδρομο Peña Boulevard, προκειμένου να γλιτώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση που επικρατούσε προς το αεροδρόμιο του Denver.

Έτσι, λοιπόν, οι οδηγοί άκουσαν πιστά τις οδηγίες του google maps, επιλέγοντας τη συντομότερη διαδρομή από το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και αγνόησαν κάθε πινακίδα που συνάντησαν στον δρόμο και έλεγε πως ο δρόμος ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΣ. Οι οδηγοί των οχημάτων, γυρνώντας ξεκάθαρα την πλάτη στις πινακίδες, αλλά και στην ίδια τη λογική τους τελικά, κατέληξαν σωρηδόν στη μέση ενός χωραφιού. Εκατό οδηγοί τελικά κόλλησαν, μαζί με τα αυτοκίνητά τους μέσα στις λάσπες που είχαν δημιουργηθεί από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια και χωρίς λόγο ουρά.

Σε ανακοίνωσή της η Google, ανέφερε σχετικά με το περιστατικό, πως ο συγκεκριμένος δρόμος δεν ήταν δηλωμένος ως ιδιωτικός, όπως θα έπρεπε κανονικά, δηλώνοντας τα εξής:

«Λαμβάνουμε υπόψη πολλούς παράγοντες για να καθορίσουμε τις προτεινόμενες διαδρομές οι οποίες περιλαμβάνουν το πλάτος του δρόμου και την αμεσότητα της πρόσβασης. Ενώ εργαζόμαστε συνεχώς για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές οδηγίες, ορισμένα θέματα μπορεί να προκύψουν λόγω μη προβλέψιμων μεταβλητών όπως οι καιρικές συνθήκες. Ενθαρρύνουμε τους οδηγούς να ακολουθούν τους τοπικούς κανονισμούς, να παραμένουν προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν την κρίση τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.»

Δείτε ακόμα: Την έπιασε στα πράσα… απ’ το Google Maps!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
45'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
45'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;