Δε φαντάζεσαι ποια γνωστή ηθοποιός έχει παίξει στο
Η ταινία "Μάτια Ερμητικά Κλειστά" κρύβει μία μεγάλη έκπληξη που κανείς δεν ήξερε μέχρι τώρα!

Το “Μάτια Ερμητικά Κλειστά” είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες και αμφιλεγόμενες του Stanley Kubrick. Μάλιστα, η ταινία αποτελεί και την τελευταία της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός σκηνοθέτης πέθανε πριν την κυκλοφορία της ταινίας στο σινεμά!

Μετά από 20 χρόνια από την κυκλοφορία της συγκεκριμένης ταινίας έρχεται μία τεράστια αποκάλυψη από το Vulture. Το… μυστικό αυτό δεν το ήξερε κανείς μέχρι τώρα.

Το γνωστό περιοδικό έκανε ένα αφιέρωμα στην ταινία αυτή, για να τιμήσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της. Εκεί μίλησαν ο σκηνοθέτης Brian Cook, η χορογράφος Yolande Snaith και η συνθέτης Jocelyn Pook. Έκαναν αναφορές στα γυρίσματα, στον ίδιο τον Kubrick, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Όμως, η συνθέτης, Jocelyn Pook, έκανε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη! Μία που δε γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα. Τουλάχιστον, από τους σινεφίλ και τους δημοσιογράφους.

Θυμάσαι την κλασσική, πλέον, σκηνή που ο Tom Cruise περιφέρεται σε μία βίλα που συμβαίνουν διάφορα σεξουαλικά πράγματα; Ναι, αυτή με τις μάσκες και τους μανδύες, που θυμίζει αίρεση!

Εκεί, λοιπόν, είναι και μία γυναίκα που προσπαθεί να προειδοποιήσει τον πρωταγωνιστή να φύγει από την έπαυλη και να ξεχάσει τα πάντα. Η γυναίκα φοράει μάσκα και η φωνή της είναι ιδιαίτερα επιβλητική.

Σύμφωνα με την Jocely Pook, λοιπόν, τη φωνή της συγκεκριμένης γυναίκας κάνει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Cate Blancett! Συγκεκριμένα η Pook δήλωσε:

“Ήταν η Cate Blanchett!

Θέλαμε κάτι ζεστό και αισθησιακό που ταυτόχρονα να μπορεί να είναι κομμάτι του τελετουργικού. Ο Stanley είχε μιλήσει για το ότι έπρεπε να βρουν αυτή τη φωνή και την ποιότητα που χρειαζόμασταν. Μετά τον θάνατό του, έψαχνε για κάποια!

Ο Tom και η Nicole ήταν αυτοί που πρότειναν την Cate. Εκείνη την περίοδο ήταν στην Αγγλία, οπότε ήρθε και ηχογραφήσαμε τις ατάκες αυτές!”

Να και κάτι που δε ξέραμε! Μάλλον, θα πάμε να δούμε και πάλι το “Μάτια Ερμητικά Κλειστά” και θα ακούσουμε πιο προσεκτικά τη φωνή για να το διαπιστώσουμε και μόνοι μας ότι είναι η Cate Blanchett!

Δες ακόμα: Η Νέα Υόρκη του 1946, από το φακό του Stanley Kubrick!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;