Cardi B: Εμφανίζεται ολόγυμνη στο καινούριο της video clip και
Ένα αρκετά προκλητικό βίντεο για το τραγούδι «Press» με πρωταγωνίστρια την Cardi B!

H 26χρονη Νεοϋορκέζα ράπερ από το Bronx, Cardi B έχει έντονα σχολιαστεί τον τελευταίο καιρό, καθώς βρίσκεται εν μέσω μεγάλης δικαστικής διαδικασίας, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις βίαιου περιστατικού που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2018 σε στριπ κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Παρόλα αυτά, η νεαρή τραγουδίστρια που τίποτα δεν τη σταματά, απ’ ότι φαίνεται, κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της στο youtube για νέο της τραγούδι «Press» , στο οποίο και εμφανίζεται εντελώς γυμνή, προκαλώντας τα βλέμματα.

Στο βίντεο κλιπ του Press, βλέπουμε την ίδια να κάνει τρίο με έναν άντρα και μια γυναίκα και στη συνέχεια να πυροβολεί όποιον παρίσταται και να μεταβαίνει στο δικαστήριο. Στο τέλος του κλιπ, τελικά καταφέρνει να αποδράσει, αφού τίποτα δεν μπορεί να φράξει το δρόμο της ελευθερίας της και, αφού η ίδια έχει “θερίσει” τις χορεύτριές της στη φυλακή, η Cardi B συνεχίζει να τραγουδά.

Να αναφέρουμε πως το κομμάτι «Press» έχει δεχτεί έντονους σχολιασμούς στη χώρα μας, καθώς σε αυτό ακούγεται σε κάποια φάση μια εντελώς απροσδόκητη αναφορά στον γνωστό Έλληνα μπασκετμπολίστα και πλέον MVP της χρονιάς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δες παρακάτω το νέο βίντεο κλιπ της Cardi B:

Δες ακόμα: God Control: Το νέο τραγούδι της Madonna «χτυπάει συναγερμό» για την οπλοκατοχή στις Η.Π.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;