Basket League: Είναι οριστικό! Ο Ολυμπιακός στην Α2!
Ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται στην Α2 της Basket League!

Ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί να κατέβει σε παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού στην Basket League και είχαν ακουστεί ότι θα υπάρξουν κυρώσεις έναντι των ερυθρόλευκων. Και από ότι φαίνεται τη νέα σεζόν, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται οριστικά στο πρωτάθλημα της Α2.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο προσφυγές της ομάδας του Πειραιά. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Και οριστικά, πλέον, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο προσφυγές της ΚΑΕ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Αλλά, απορρίφθηκε και η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν με όλα τα εγχώρια νομικά μέσα για να μην παρθεί η απόφαση αυτή, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να γλιτώσουν τον υποβιβασμό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Παραμένει άγνωστο ακόμα, αν θα υπάρξει προσφυγή σε κάποιο ανώτατο δικαστήριο.

Ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται άμεσα να συνεδριάσει, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα της Basket League. Η διοργανώτρια αρχή περίμενε άλλωστε τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για τον Ολυμπιακό για να δει πώς θα συνεχίσει!

Δες ακόμα: Είναι επίσημο: Ο Ολυμπιακός πέφτει στην Α2!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;