5 απλοί στόχοι που πρέπει να βάλεις για την εβδομάδα που έρχεται!
Κάθε εβδομάδα είναι και μία καινούρια αρχή!

Συνήθως, τον απολογισμό μας τον αφήνουμε για το τέλος του έτους. Εκεί καθόμαστε και σκεφτόμαστε τι κάναμε, τι έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά και τι θέλουμε να πετύχουμε το νέο έτος.

Και κάθομαι και σκέφτομαι, αυτό γιατί να μη γίνεται πιο συχνά; Ας πούμε, κάθε Παρασκευή. Έτσι, μπορείς να σπάσεις αυτούς τους μεγάλους σου στόχους σε μικρότερα τμήματα. Έτσι και θα είναι πιο εύκολο να τους πετύχεις και δε θα είσαι δυσαρεστημένος αν δεν καταφέρεις κάποιον, γιατί απλά θα μπορείς να τον μεταφέρεις την επόμενη εβδομάδα, κι όχι τον επόμενο χρόνο!

Γι αυτό σου έχω συγκεντρώσει κάποιους μικρούς στόχους που πρέπει να βάλεις για τη νέα εβδομάδα που έρχεται!

1. Να βγαίνεις πιο συχνά από το σπίτι

Η καθημερινότητα είναι κουραστική και τελικά καταλήγεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της μέσα στο σπίτι. Οπότε, βάλε στόχο να βγαίνεις πιο συχνά. Να πηγαίνεις μία βόλτα με τους φίλους σου, να πίνεις έναν καφέ! Χρειάζεται να γεμίζεις τις μπαταρίες σου και μέσα στην εβδομάδα!

2. Να τελειώσεις αυτό το βιβλίο που έχεις αφήσει στην άκρη τόσο καιρό

Όλοι έχουμε ένα βιβλίο που έχουμε αρχίσει και δεν το έχουμε τελειώσει ποτέ. Οπότε, βγάλ’ το από την βιβλιοθήκη και ξεκίνησε να το διαβάζεις και πάλι. Το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων κάνει καλό και πρέπει να αρχίσεις να το βάζεις στη ζωή σου.

3. Να ξυπνήσεις λίγο πιο νωρίς

Το προσπαθείς πολύ καιρό, αλλά δεν το έχεις καταφέρει. Αυτή είναι η εβδομάδα που θα το βάλεις στόχο να το καταφέρεις. Ξυπνάς, συνέχεια, τελευταία στιγμή και τρέχεις και δεν προλαβαίνεις. Γι αυτό πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι το να ξυπνάς μία ώρα πιο νωρίς θα σου κάνει πολύ καλό!

4. Κάθε μέρα να κάνεις και κάτι καινούριο

Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις extreme πράγματα, αλλά μικρά πραγματάκια που θα τονώσουν και θα δώσουν μία διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σου. Από το να δεις μία σινεφίλ ταινία, μέχρι το να ψάξεις ένα ιδιαίτερο στέκι στην περιοχή σου, που δεν έχεις επισκεφτεί. Μικρά πραγματάκια που θα σου κάνουν τη ζωή σου αρκετά πιο ενδιαφέρον!

5. Να συγκεντρωθείς λίγο περισσότερο σε αυτό που κάνεις

Μπορεί τελευταία να μην έχεις διάθεση για να κάνεις πολλά πράγματα. Σε εκνευρίζουν άλλα τόσα! Αλλά, πρέπει να συγκεντρωθείς και να σκεφτείς ότι οι διακοπές και η ξεκούραση δεν είναι και τόσο μακριά. Λίγο έμεινε! Μπορείς να τα καταφέρεις!

Δες επίσης: 5 τρόποι για να μπορέσεις να πετύχεις κάθε στόχο που βάζεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;