O Κυριάκος Μητσοτάκης που ήθελε να κάνει τατουάζ και ακούει Guns N' Roses
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια χαλαρή συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε καλεσμένος χτες το βράδυ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και συζήτησαν στα πλαίσια μιας πιο χαλαρής συνέντευξης.

Ο Κ. Μητσοτάκης, πριν περάσει στο στάδιο συνέντευξης με τον Αρναούτογλου, πέρασε βέβαια από τις «Μύγες», με τα χιουμοράκια να δίνουν και να παίρνουν και από τις δύο πλευρές. Οι “Μύγες” (Λαμπρόπουλος, Ράπτης, Πασσάς) εμφανίστηκαν στον πρόεδρο της ΝΔ με σημαίες του… ΠΑΣΟΚ και τον έβαλαν να πει ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ αργότερα τον προκάλεσαν να σουτάρει σε καλάθι μπάσκετ για να αποδείξει ότι θα μπορούσε να γίνει καλός πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης στον Γρ. Αρναούτογλου, μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρέβα Μητσοτάκη, για τον χωρισμό και την επανασύνδεσή του, για τα παιδιά του, για τη διαπραγμάτευση με τον γιο του, ο οποίος θέλει να κάνει τατουάζ, για τη σχέση με τους γονείς του, για τους Guns Ν’ Roses, για τα τατουάζ και για την πολιτική.

Μάλιστα, όσον αφορά τα τατουάζ, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: “Σκέφτηκα να κάνω τατουάζ. Σε άλλες εποχές. Πριν γίνει της μόδας, αλλά τελικά δεν έκανα. Με ρώτησε ο γιος μου, όμως και αυτό που του είπα είναι να το σκεφτεί καλά και κυρίως να σκεφτεί πώς θα είναι μετά από 30 χρόνια. Αν έκανα νομίζω πως ήταν κάτι που θα είχε σχέση με τα παιδιά μου”.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Δες ακόμα: Τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Αντετοκούνμπο: «Δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;