Ακραίο! Ένας δημοσιογράφος και ένας πολιτικός πιάστηκαν στα χέρια σε τηλεοπτική εκπομπή!
Ένα ακραίο περιστατικό έγινε ανάμεσα σε έναν πολιτικό και σε έναν δημοσιογράφο σε τηλεοπτική εκπομπή!

Αυτές τις μέρες έχουμε δει πολλές πολιτικές αντιπαραθέσεις στην τηλεόραση ανάμεσα σε υποψήφιους βουλευτές από τα διάφορα κόμματα για τις Εθνικές Εκλογές 2019. Αλλά, ευτυχώς, καμία δεν έχει φτάσει στην ακραία κατάσταση που έφτασε αυτή η πολιτική κόντρα!

Σε μία εκπομπή στο Αφγανιστάν, στο debate που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος Pakistan Tehreek-e-Insaf, Μασρούρ Αλί Σιγιάλ και ο δημοσιογράφος Ιμτιάζ Καν, η ένταση ξέφυγε αρκετά από τα όρια!

Ο πρόεδρο του κόμματος Pakistan Tehreek-e-Insaf άρχισε να προειδοποιεί τον δημοσιογράφο για τον τόνο της φωνής του και εκείνος να του απαντά ότι δεν θα ανεχθεί το ύφος του πολιτικού. Αυτή η διαμάχη έφτασε στο να πιάνονται στα χέρια οι δύο τους! Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες!

Η ένταση κορυφώθηκε με τους δύο πρωταγωνιστές να σηκώνονται όρθιοι και τον Σιγιάλ να σπρώχνει τον Καν ρίχνοντας τον στο έδαφος. Όταν ο δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθιος επιχείρησε να αντεπιτεθεί με τον πολιτικό να απαντά με μια γροθιά.

Ευτυχώς, τον καβγά σταμάτησαν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στον πλατό και κατάφεραν να χωρίσουν τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου. Οι δύο τους, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί, στη συνέχεια της εκπομπής κάθισαν και πάλι ο ένας δίπλα στον άλλο. Μάλιστα, συμπεριφέρονταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Εθνικές Εκλογές 2019: Αυτό το κουίζ θα σε βοηθήσει να δεις με ποιο κόμμα ταιριάζουν οι απόψεις σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;