4 τρόποι για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου μέσα στο καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι μπορείς να ενισχύσεις το βιογραφικό σου με μοναδικούς τρόπους που, ίσως, δεν είχες σκεφτεί!

Το καλοκαίρι είναι συνήθως μία περίοδος για να κάτσεις και να χαλαρώσεις. Να ευχαριστηθείς τις διακοπές σου και να μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Όμως, είναι και μία καλή ευκαιρία για σένα που είναι ακόμα φοιτητής να κάνεις πράγματα για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου!

Δε χρειάζεται να βρεις δουλειά ή να τρέχεις όλο το καλοκαίρι. Μπορείς να βρεις πιο απλά και χαλαρά πράγματα για να κάνεις που θα σου ενισχύσουν αρκετά το βιογραφικό σου και θα σου δώσουν περισσότερους πόντους στην αγορά εργασίας!

1. Πρακτική 

Το να κάνεις πρακτική μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες είναι ότι πρέπει. Βρες πάνω σε τι θέλεις να κάνεις πρακτική και δες τι ισχύει για την πρακτική από τη Σχολή σου και το Πανεπιστήμιο που είσαι. Οι ώρες που θα πηγαίνεις δε θα είναι και τόσο πολλές, οπότε μπορείς να κάνεις και τα μπάνια σου, αλλά και να δουλέψεις πάνω σε αυτό που έχεις σπουδάσει!

2. Summer school

Σε πολλές σχολές, ειδικά αυτές που έχουν να κάνουν με επιστήμες, υπάρχουν summer schools που γίνονται κάθε χρόνο και σε βοηθάνε να αποκτήσεις πιο εξειδικευμένη γνώση πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Είναι μόνο μερικές εβδομάδες και στο τέλος παίρνεις και ένα πιστοποιητικό που θα μπορείς να το βάλεις στο βιογραφικό σου.

3. Σεμινάρια

Βρες ένα σεμινάριο που να σε ενδιαφέρει και μπορεί να σε βοηθήσει με τον τομέα της Σχολής σου, που θέλεις να ασχοληθείς. Μπορείς να κάνεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Οπότε, το να αφιερώσεις λίγες ώρες την ημέρα για να διαβάσεις, δε θα σου χαλάσει το καλοκαίρι!

4. Part time δουλειά

Μία part time δουλειά, ακόμη και αν δεν είναι πάνω σε αυτό που έχεις σπουδάσει, είναι πολύ σημαντική για το βιογραφικό σου. Γενικά, είναι σημαντικό να φαίνεται ότι δεν υπάρχουν κενά στο βιογραφικό και η part time δουλειά συμπληρώνει εύκολα τα κενά αυτά!

Δες επίσης: 4 πράγματα που θα απογειώσουν το βιογραφικό σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;