4 ταινίες τρόμου που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα αυτό το καλοκαίρι!
Αυτές τις ταινίες τρόμου δεν πρέπει να τις χάσεις με τίποτα!

Το καλοκαίρι ήρθε. Και μαζί του φέρνει και την καλοκαιρινή σεζόν για το σινεμά. Με νέες ταινίες να βγαίνουν στις αίθουσες που υπόσχονται να σε κάνουν να διασκεδάσεις και να σου προσφέρουν αυτό ακριβώς που ζητάς.

Έτσι και αλλιώς, οι καλοκαιρινοί μήνες για το σινεμά, είναι οι μήνες που βγαίνουν οι μεγαλύτερες παραγωγές με ταινίες που υπόσχονται να σε φέρουν αρκετό κόσμο στις σκοτεινές αίθουσες για να τις παρακολουθήσει. Ανάμεσα σε αυτές, όμως, υπάρχουν και μικρότερες ταινίες που υπόσχονται να σε τρομάξουν!

Είναι ταινίες τρόμου που έρχονται για να σε κάνουν να κλείσεις τα μάτια σου, να πετάξεις τα ποπ κορν σου και να σου χαρίσουν ένα αίσθημα τρόμου! Το είδος αυτού του σινεμά βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στα καλύτερα του και η καλοκαιρινή αυτή σεζόν έχει να προσφέρει πολλά.

Γι αυτό σου έχω τις ταινίες τρόμου που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα το καλοκαίρι αυτό! Ναι, κι εσύ που δεν σου αρέσουν, πρέπει να πας τουλάχιστον σε μία από αυτές. Έτσι, για την πλάκα!

1. Annabelle Comes Home

Το επόμενο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν του Καλέσματος έρχεται με τη διάσημη, πλέον, κούκλα. Αυτή τη φορά, η κούκλα κλειδώνεται στο σπίτι των Warren, οι πρωταγωνιστές από τις ταινίες Το Κάλεσμα και Το Κάλεσμα ΙΙ, και τρομοκρατεί την κόρη τους και την babysitter της. Το σύμπαν των ταινιών αυτών βρίσκεται, ήδη, στην έκτη του ταινία και έχει ένα φανατικό κοινό που θα δει κάθε ταινία που κυκλοφορεί και έχει σχέση με αυτό. Εσύ θα χάσεις τον τρόμο που έχει να σου προσφέρει η Annabelle;

Κυκλοφορεί στα ελληνικά σινεμά στις 27 Ιουνίου!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;