4 πράγματα που πρέπει να κάνεις στη δουλειά την πρώτη εβδομάδα!

Από neolaia.gr Team 24 Ιουνίου 2019

Aν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στη δουλειά σου την πρώτη εβδομάδα, πρέπει να κάνεις αυτά τα πράγματα!

Όταν βρεις μία καινούρια δουλειά θέλεις να κάνεις και μία καλή εντύπωση. Η καλή εντύπωση, όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με την πρώτη μέρα που βρίσκεσαι στη δουλειά. Αλλά και η πρώτη εβδομάδα είναι πολύ σημαντική!

Πρέπει να είσαι εκεί και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, έτσι ώστε να κάνεις να καταλάβουν και οι εργοδότες και οι συνάδελφοί σου ότι αξίζεις!

1. Κάνε καλές ερωτήσεις

Οι ερωτήσεις θα αποδείξουν ότι προσέχεις και παρακολουθείς. Θέλεις να μάθεις καινούρια πράγματα και να εμπεδώσεις όσα περισσότερα μπορείς!

2. Ετοιμάσου να απαντήσεις σε ερωτήσεις για σένα 

Πρέπει να μπορείς να απαντήσεις σε ότι και να σε ρωτήσουν. Είτε για σένα, είτε σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά.

3. Χαλάρωσε

Δε χρειάζεται να είσαι μέσα στο άγχος. Πρέπει να είσαι ήρεμος και χαλαρός. Να δείξεις ότι δε σε καταβάλει το άγχος και ότι μπορείς να νιώσεις άνετα στο νέο εργασιακό περιβάλλον!

4. Δώσε τη βοήθειά σου όταν χρειαστεί

Να είσαι δεκτικός και να μπορείς να προσφέρεις ότι χρειάζεται. Είναι σημαντικό να δίνεις τη βοήθειά σου, όπου και όταν χρειαστεί. Πρέπει να δείχνεις πρόθυμος και έτοιμος για να κάνεις αυτά που σου ζητάνε!

Δες ακόμα: 5 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις ΟΛΟ το καλοκαίρι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ