Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Ερμής στον Λέοντα από τις 24 μέχρι τις 30 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Η εποχή αυτή σας οδηγεί στην ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονικές σχέσεις, επομένως τονώνει το ερωτικό ενδιαφέρον και κάνει τη ζωή πιο συναρπαστική. Αν ήδη υπάρχει μία σχέση στη ζωή σας, χαρείτε την και δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή φέρνει μία ξεχωριστή γνωριμία, που ενδεχομένως θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να συγκατοικήσετε ή να συζητήσετε γι’ αυτό. Αφήστε τις αναστολές κατά μέρος, και προχωρήστε πιο αισιόδοξα. Βρείτε εκείνον που είναι «πολύτιμος» για σας!

Ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα κυρίως για την κοινωνική σας ζωή, αφού ο κύκλος γνωριμιών διευρύνεται και είστε δραστήριοι, ενεργητικοί, περισσότερο τολμηροί από το σύνηθες. Κατακτήστε το στόχο που σας ενδιαφέρει, ενώ θα ήταν καλό να δώσετε έμφαση σε δραστηριότητες που σας κάνουν περισσότερο εξωστρεφείς.

Λέων

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, αισθάνεστε σιγουριά για τον εαυτό σας, όπως και την επιθυμία να χαρείτε και να επενδύσετε σε όποιον έχετε στην σκέψη σας! Αναδείξετε το προφίλ σας, τα ταλέντα και την λάμψη σας, αλλά αποφύγετε να έχετε υπερβολικά πομπώδη συμπεριφορά! Οι δυνατότητες που έχετε να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε, είναι πολλές!

Προκαλείστε από άτομα που έχουν αναστολές, δισταγμούς ή ασταθή συμπεριφορά. Αν επικεντρωθείτε εκεί, θα είστε υποστηρικτικοί στα προβλήματά τους, αλλά θα σας κουράσει αυτό σε προσωπικό επίπεδο. Η απόδοσή σας σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρουν, ίσως είναι μειωμένη. Το καλύτερο θα είναι να δώσετε την υποστήριξή σας, αλλά με μέτρο. Παράλληλα να βρείτε μία αφορμή να διατηρήσετε την αυτονομία σας.

Παρθένος

Η σκέψη στρέφεται σε απωθημένα όνειρα και πόθους. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας ήρεμα, κάπου όπου μπορείτε να έχετε χαλάρωση, απομόνωση και προσωπικές στιγμές. Αποφασίστε να μιλήσετε για τα αισθήματά σας, να συζητήσετε για ό,τι σας συγκινεί και να αγγίξετε τις βαθύτερες πτυχές στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένας ρομαντικός έρωτας, έστω και πλατωνικός αρχικά, ξεκινά στη ζωή σας.

Οι ανασφάλειες και η αβεβαιότητα μπορεί να δυσκολεύουν την κοινωνική σας ζωή. Άμεσα θα λέγαμε πως θα εκφράζετε περισσότερο μία επιθυμία να βρείτε το ιδανικό σας. Ίσως είστε πολύ αυστηροί στις επιλογές ή σας περιορίζουν κοινωνικά πρότυπα. Ιδανικό όμως, δεν σημαίνει ουτοπικό και γι’ αυτό, ας δώσετε λίγο χρόνο, προκειμένου να κατανοήσετε τον άνθρωπο που είναι απέναντί σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;