Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Ερμής στον Λέοντα από τις 24 μέχρι τις 30 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 24 – 30 Ιουνίου και Ερμής στον Λέοντα

Ένα σκεπτικό με υπερηφάνεια και λάμψη

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, φέρνει ύφεση στις εντάσεις και αντιπαραθέσεις που χαρακτήρισαν τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως μεταξύ των πλανητών στον Καρκίνο και στον Αιγόκερω.

Το Θερινό Ηλιοστάσιο υπογράμμισε τις συγκινήσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράμε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.

Η σταδιακή αλλαγή όμως είναι εμφανής, κυρίως λίγο πριν φθάσουμε στις εκλείψεις του καλοκαιριού, που μας περιμένουν τον μήνα Ιούλιο.

Σημαντικό στοιχείο της αλλαγής είναι η διαφορετική οπτική και αντίληψη στα γεγονότα που μας αγγίζουν.

Ο Ερμής, σημειοδότης της σκέψης, της ανάλυσης, της λογικής και της έκφρασης, βρίσκεται από την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στον φωτεινό Λέοντα και αλλάζουμε τρόπο αντιμετώπισης της ζωής.

Ο Ερμής στον Λέοντα περιγράφει την έκφρασή μας ως περισσότερο εκδηλωτική, παραστατική και περιγραφική. Μπορούμε να λάμψουμε μέσω των ιδεών και του λόγου μας, αρκεί να μην είμαστε πομπώδεις και απαιτητικοί, προκειμένου να μονοπωλήσουμε το ενδιαφέρον του περιβάλλοντος.

Θα έχουμε περισσότερο ενδιαφέρον για την ψυχαγωγία, τις Τέχνες, την χαρά και την επικοινωνία σε ένα προσωπικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα μας ενδιαφέρει το φλερτ και ρισκάρουμε σε πειραματισμούς που δεν τολμούσαμε ως πρότινος.

Η καλή αίσθηση του χιούμορ και οι πνευματώδεις συζητήσεις, θα γεμίσουν τις ημέρες μας και θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες των αντιπαραθέσεων κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Επίσης, θα έλεγα πως είναι μία ευκαιρία να μάθουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή με τα σκαμπανεβάσματά της.

Η επαφή με τα παιδιά μας, βελτιώνεται και μπορούμε να χαρούμε όμορφες στιγμές κοντά τους, κυρίως αν έχουμε την δυνατότητα των θερινών διακοπών και αποδράσεων.

Ας αποφύγουμε όμως δογματικούς και κυριαρχικούς ανθρώπους, ή… να γίνουμε εμείς κυριαρχικοί προς τους άλλους.

Θα πρέπει επίσης να διατηρήσουμε τις ευαισθησίες μας, το τακτ και την ποιότητα (κάτι που δεν είναι δύσκολο, καθώς ο Ήλιος και ο Άρης είναι ακόμη στον Καρκίνο), διότι μπορεί να αντιδράσουμε κάποιες φορές με έπαρση και υπεροψία απέναντι σε εκείνους που είναι λιγότερο χαρισματικοί από εμάς!

Κατά την ίδια έννοια, είναι σημαντικό να αποφύγουμε ανθρώπους με αλαζονεία. Η λάμψη του πνεύματος ή κάποιων ταλέντων και δεξιοτήτων, δεν συνάγει με την εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτως ή άλλως… Θα μας το διδάξουν μέσα στον επόμενο μήνα, η περίοδος των εκλείψεων και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, εξ άλλου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Ο φλογερός Ερμής ανοίγει προοπτικές και σας προσφέρει την ευκαιρία για να ερωτευθείτε, να βρείτε ταίρι ή να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το μέλλον της. Καθώς σας δημιουργεί ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες.

Γοητευμένοι από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, η περίοδος αυτή σας υπόσχεται περισσότερη δράση και μάλιστα στιγμές πάθους. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μπορείτε να δώσετε βαρύτητα σε ένα σχέδιο που μελλοντικά θα αποδώσει, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε πολλά. Κάποιος που μπορεί να σας υποστηρίξει, θα εμφανιστεί χωρίς να το περιμένετε ίσως ή θα κάνει μία πρόταση που θα σας ενδιαφέρει. Απλά αφήστε στον χρόνο να επιβεβαιώσει την βαρύτητα της πρότασης αυτής.

Ταύρος

Απαντάτε με πείσμα στις προκλήσεις. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα της αγάπης και να προσφέρετε την δική σας πινελιά σε μία σχέση που ίσως έχει χαλαρώσει, λόγω οικειότητας. Αν είστε μόνοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε έναν άνθρωπο να σταθεί πλάι σας!

Η ενδιαφέρουσα αυτή περίοδος για σας, φέρνει ένα νέο πάθος στη ζωή σας, είτε μέσω αναζωπύρωσης της υπάρχουσας σχέσης, είτε με μία νέα σχέση που θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας ως τώρα. Εξετάστε τα ενδεχόμενα καλά και εμπιστευθείτε άτομα που φαίνονται διάφανα να σαφή στις προθέσεις τους.

Δίδυμοι

Η διάθεση για επικοινωνία, οδηγεί σε γνωριμίες, ραντεβού και περιπάτους. Είμαστε στο καλοκαίρι, διασκεδάστε, συζητήστε και αφήστε τη ζωή σας να έχει χιούμορ, ευχάριστες συναντήσεις, ανθρώπους που θαυμάζετε και σας κερδίζουν με το πνεύμα τους! Ό,τι καλύτερο για να υπάρξει «χημεία» μεταξύ σας, αφού για σας, η επικοινωνία είναι αρχή για όλα! Η συναναστροφή με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους, σας προσφέρει δύναμη και ζωντάνια

Περισσότερο δραστήριοι φαίνεστε στην ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις ή να ανακάμψετε σε θέματα υγείας. Είναι στο χέρι σας να μπει η άσκηση στην καθημερινότητά σας και να επιμεληθείτε με πείσμα ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Με τα θέματα κάποιων στενών συγγενών, ίσως χρειαστεί να μπει μία τάξη, αφού θα φανεί πως είχατε παραμελήσει αρκετά τις υποχρεώσεις ή τις επαφές σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;