Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό!

Από neolaia.gr Team 24 Ιουνίου 2019

Όπως όλα δείχνουν ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό!

Το Περιστέρι ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον έμπειρο τεχνικό, Αργύρη Πεδουλάκη και μένει να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό! Όπως, όλα δείχνουν η μεταγραφή του είναι οριστική!

Ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε το Περιστέρι για την πρόταση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκε μετά από τη συμφωνία και των δύο πλευρών. Η ομάδα του Περιστερίου φάνηκε να σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη να δεχτεί ξανά την πρόκληση της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Το Περιστέρι εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Δες αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε επιτελέσει δύο θητείες στους «Πράσινους» τις περιόδους 2012 έως 2014 και το 2016.

Δες ακόμα: Basket League: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των play off!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486