Εθνικές εκλογές 2019 – ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρεται η Κούνεβα από το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας!

Από neolaia.gr Team 23 Ιουνίου 2019

Εθνικές εκλογές 2019: Δείτε αναλυτικά γιατί μένει εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας η Κωνσταντίνα Κούνεβα!

Οι εθνικές εκλογές 2019  απέχουν σχεδόν δυο εβδομάδες μακριά και τα πολιτικά κόμματα της χώρας έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τα ονόματα των υποψήφιων που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Επικρατείας.

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, τα συμμετέχοντα ονόματα γνωστοποιήθηκαν την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, ωστόσο, μια αλλαγή ανακοινώνεται σήμερα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου τίθεται η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία μέχρι πρότινος καταλάμβανε την 9η θέση στο Ψηφοδέλτιο.

Ο λόγος για την απόσυρση της Κωνστ. Κούνεβα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αφορά το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε μέχρι πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια και κατ’ επέκταση το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε βουλευτικές εκλογές. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, η Κωνσταντίνα Κούνεβα απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια στις 31 Μαΐου του 2019.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η ίδια δεν είναι ακόμα εγγραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους, με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει η Γιώτα Λαζαροπούλου, πρώην εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας.

Δείτε ακόμα: Ποιος δε θα παρευρεθεί στο προεκλογικό debate των πολιτικών αρχηγών;
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486