Power of Love: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του ριάλιτι αγάπης!
Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του Power of Love!

Το Power of Love την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, είχε τον μεγάλο του τελικό. Μετά από σχεδόν 5 μήνες με 14 παίκτες, που μπήκαν στο σπίτι της αγάπης και ξεκίνησαν το ταξίδι τους, το ριάλιτι έφτασε στον τελικό και στην ανάδειξη των δύο μεγάλων νικητών!

Στον φετινό τελικό του Power of Love είχαμε οκτώ φιναλίστ, τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια. Συγκεκριμένα, αυτοί ήταν

Γυναίκες: οι Ρεγγίνα Γκαϊνά, Άννα Ελευθερίου, Ρένια Τσακίρη, Ζένια Σολδάτου

Άντρες: Παύλος Παπαδόπουλος, Παύλος Τερζόπουλος, Τζόνι Αμπατζόπουλος και Βασίλης Χαλκιάς έδωσαν το παρών και διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Το μεγάλο Gala του τελικού ξεκίνησε με βίντεο από τις διάφορες στιγμές που έζησαν στο σπίτι όλους αυτούς τους μήνες οι παίκτες. Φυσικά, υπήρξε και σχολιασμός από τους ίδιους!

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπεκατώρου ζήτησε από τους παίκτες να πάνε ένας ένας στον κήπο και να ψηφίσουν για τη γυναίκα που θέλουν να κερδίσει το παιχνίδι. Αφού προβλήθηκαν ακόμα μερικά βίντεο, ξεκίνησε η ψηφοφορία των παικτών για τον άντρα που θέλουν να δουν νικητή.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι ψήφοι του καθένα θα μετατραπούν σε πόντους. Και οι πόντοι της ψηφοφορίας του σπιτιού θα αθροιστούν με αυτή του τηλεοπτικού κοινού.

Οι πόντοι θα μετατραπούν ως εξής, οι δύο παίκτες (άντρας- γυναίκα) με τις περισσότερες ψήφους θα πάρουν 4 πόντους, ενώ αυτοί με τις λιγότερες από 1. Ενώ, αυτοί που είναι στη μέση θα έχουμε 2 και 3 βαθμούς για τους παίκτες.

Πάμε, τώρα, να δούμε τι έγινε αναλυτικά στην βαθμολόγηση των τεσσάρων φιναλίστ!

Στην ψηφοφορία των παικτών για τις γυναίκες, υπήρξε τετραπλή ισοβαθμία με τρεις ψήφους. Έτσι, το κοινό θα ήταν αυτό που θα αποφάσιζε για τη μεγάλη νικήτρια. Αντίθετα, στην ψηφοφορία του σπιτιού για τους άντρες, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε 5 ψήφους, 3 ο Παύλος Παπαδόπουλος και από 2 ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

Στο τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, αρχικά για τις γυναίκες. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ρεγγίνα Γκαϊνά, στην τρίτη η Ρένια Τσακίρη, στη δεύτερη η Ζένια Σολδάτου και η Άννα Ελευθερίου είναι η μεγάλη νικήτρια του Power of Love!

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τις ψήφους των τηλεθεατών για τους άντρες, που σε συνδυασμό με τις ψήφους του σπιτιού, καθορίστηκε ο μεγάλος νικητής. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Βασίλης Χαλκιάς, στην τρίτη και τη δεύτερη ισοβάθμησαν ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να παίρνει τις περισσότερες ψήφους και να αναδεικνύεται νικητής του παιχνιδιού.

Έτσι, ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου ήταν οι μεγάλοι νικητές του Power of Love!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Power of Love: Αυτοί είναι οι παίκτες του τελικού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;