Γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλος χαμός με το νέο τραγούδι της Taylor Swift;
Το νέο τραγούδι της Taylor Swift έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο διαδίκτυο!

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα το απόλυτο τραγούδι για τους haters και μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ, έχει γίνει ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο. Άπειρα άρθρα συζητάνε για την κίνηση αυτή της Taylor Swift. Γιατί, όμως, έχει γίνει τόσο μεγάλος χαμός με το τραγούδι αυτό;

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Η Taylor Swift αποτελεί την μεγαλύτερη pop star παγκοσμίως. Κάθε της άλμπουμ καταφέρνει να γίνει θέμα συζήτησης και να κερδίσει αμέτρητα βραβεία.

Όπως και κάθε pop star η Taylor έχει μία εικόνα. Που δίσκο με τον δίσκο αλλάζει την εικόνα της και μπαίνει σε μία νέα εκδοχή του εαυτού της. Και η νέα περίοδος αυτή, με το νέο της άλμπουμ Lover, έχει σαν θέμα τη διαφορετικότητα και τα… ουράνια τόξα!

Οπότε, τι καλύτερο που αντιπροσωπεύει και την εικόνα του νέου άλμπουμ της από το να ενστερνιστεί τις απόψεις της LGBTQI+ κοινότητας. Εκεί, ακριβώς είναι και το πρόβλημα που βρίσκουν αυτοί που κρίνουν τη νέα εικόνα της Taylor Swift.

Ενώ, πριν κατηγορούσαν τη διάσημη τραγουδίστρια ότι δε δηλώνει τις πολιτικές της πεποιθήσεις, και, τώρα, την κρίνουν που τις δηλώνει. Το οξύμωρο του να είσαι η μεγαλύτερη pop star στον κόσμο!

Πολλοί την κατηγορούν ότι επειδή ταιριάζει στο νέο κόνσεπτ του νέου δίσκου έχει αποφασίσει να δείξει και το θέμα αυτό. Επίσης, θεωρούν ότι με το να εξισώνει τους haters στο διαδίκτυο με αυτά που έχουν περάσει η LGBTQI+ κοινότητα, είναι, τουλάχιστον, ακραίο!

Οι υποστηρικτές της, όμως, λένε ότι ακόμη και το πιο μικρό πράγμα που γίνεται για τα ίσα δικαιώματα είναι πολύ σημαντικό. Και ειδικά, όταν προέρχεται από ένα τόσο μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας.

Βλέπεις, η Taylor έχει βάλει στο βίντεο κλιπ διάσημες προσωπικότητες που ανήκουν στην LGBTQI+ κοινότητα. Δίνοντας χώρο και λίγα λεπτά δημοσιότητας σε κάθε ένα από τα διαφορετικά μέλη της κοινότητας αυτής! Στο τέλος του βίντεο κλιπ υπάρχει επίσης και ένα link για να υποστηρίξουν οι θαυμαστές της μία νομοθεσία που πρόκειται να περάσει τώρα από το Κογκρέσο.

Η αλήθεια είναι ότι η Taylor Swift άργησε λίγο να εκφράσει τις πολιτικές της απόψεις, αλλά κάθε βήμα προς την ισότητα των ανθρώπων, είτε LGBT μέλη, είτε με διαφορετικό χρώμα, είτε με διαφορετική θρησκεία, είναι ευπρόσδεκτο. Και δε θα πρέπει να γίνεται βορά για απόψεις που κατηγορούν τον καλλιτέχνη για πράγματα που έχουν γίνει και στο παρελθόν, όπως το να τονιστεί η εικόνα του.

Έτσι, και αλλιώς η μουσική βιομηχανία στηρίζεται στην εικόνα και έχουν υπάρξει και άλλες περιπτώσεις που έχουν ενστερνιστεί απόψεις και συμπεριφορές γιατί απλά ταιριάζει στην εικόνα τους. Έχει τόσο σημασία αν το κάνεις από την αρχή της καριέρας σου ή όχι;

Δες ακόμα: 4 γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας που πρέπει να αρχίσεις να ακούς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;