15 τρόποι για να χρησιμοποιείς τη μηχανή αναζήτησης του Google που δεν ήξερες μέχρι τώρα!

Από neolaia.gr Team 22 Ιουνίου 2019

Για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς καλύτερα τη μηχανή αναζήτησης της Google!

Το Google είναι μία μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούμαι όλοι για να βρούμε από το πιο απλό, μέχρι το πιο πολύπλοκο πράγμα που θέλουμε να βρούμε κάθε στιγμή. Το χρησιμοποιούμαι, όμως, σωστά;

Και δεν εννοώ με λογική ή αν ψάχνουμε τα σωστά πράγματα. Αλλά, αν ο τρόπος που κάνουμε αναζήτηση στη μηχανή αυτή είναι ο σωστός.

Βλέπεις, η μηχανή αναζήτησης της Google έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να ψάξεις για ένα πολύ συγκεκριμένο πράγματα που οι περισσότεροι δε ξέρουμε. Απλά, πάμε στη μηχανή πληκτρολογούμε αυτό που θέλουμε να βρούμε και μετά βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Όμως, η Google έχει προνοήσει για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Έχει δημιουργήσει διάφορους τρόπους για να βρίσκουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε και να διώχνουμε από τα αποτελέσματα παρόμοιες αναζητήσεις και άλλα τέτοια!

Γι αυτό, δες το παρακάτω τρόπο που θα σε βοηθήσει να μάθεις 15 τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμη καλύτερη τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης!

Δες ακόμα: Ελάτε στο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online της Google στο SpoudaseFest19 και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ