ΚΕΠ: Αποχή διαρκείας ξεκινούν από σήμερα οι εργαζόμενοι! - Δείτε αναλυτικά!
Αποχή διαρκείας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ!

Οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, αποχή διαρκείας από τα καθήκοντά τους. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι ζητούν τη θέσπιση ενός νέου ρυθμιστικού πλαισίου απόδοσης και μεταβολής στοιχείων ΑΜΚΑ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων των ΚΕΠ (ΠΟΣΕΚΕΠ) ζητά σαφείς διευκρινίσεις από το υπουργείο Εργασίας πάνω στα σχετικά ερωτήματα που έχουν τεθεί από οργανικές μονάδες ΚΕΠ για τη διαδικασία απόδοσης ΑΜΚΑ.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ΚΕΠ γράφει, συγκεκριμένα:

“Τα ζητήματα ΑΜΚΑ απαιτούν τάχιστα λύσεις για την εκ νέου ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας για την οποία έχουν συναρμοδιότητα τα ΚΕΠ. Η έλλειψη επαρκούς ρυθμιστικού πλαισίου και εγκυκλίων οδηγιών για την απόδοση ΑΜΚΑ δυσχεραίνει σημαντικά και σε πολλές περιπτώσεις καθιστά ανέφικτη την εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Μέχρι να δοθούν οι απαντήσεις και οι λύσεις που ζητάμε επί σειρά ετών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετούνται από τα Γραφεία ΑΜΚΑ του καθ’ ύλην αρμόδιου ΕΦΚΑ, τον οποίο εποπτεύει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.”

Δες επίσης: Τα διαγνωστικά κέντρα ανακοίνωσαν επ’ αόριστον απεργία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;