Η δεύτερη σεζόν της γερμανικής σειράς "Dark" προβάλλεται στο Netflix από σήμερα και το trailer είναι ό,τι πιο αποκαλυπτικό!

Η πρώτη γερμανική σειρά που ήρθε να προστεθεί στο “πάνθεον” σειρών-ταινιών του Netflix δεν είναι άλλη από το μυθικό “Dark”, το οποίο είναι πράγματι τόσο dark, όσο προμηνύει ο πολλά υποσχόμενος τίτλος του.

Πόσο μάλλον, αν είσαι από τους ένθερμους φαν του “Stranger Things“, τότε το Dark αποκλείεται να μην σε ενθουσιάσει με τη metaphysics αισθητική και το γεμάτο ανατροπές σενάριό του.

Η ιστορία του «Dark» διαδραματίζεται στη βιομηχανική πόλη του Βίντεν, όπου το πυρηνικό εργοστάσιο που απασχολούσε ένα μεγάλο μέρος των ντόπιων κατοίκων του, τώρα ετοιμάζεται να κλείσει, πράγμα που αποτελεί κανονικό “σοκ” για τα δεδομένα της πόλης. Το πιο αναπάντεχο συμβάν, ωστόσο, έρχεται όταν ένα έφηβο αγόρι εξαφανίζεται και η αναζήτηση του θα φέρει στην επιφάνεια ένα σωρό σκοτεινά μυστικά για παρελθόν, αλλά και το παρόν πόλης, παράξενα πράγματα που με κάποιον τρόπο συνδέονται.

Το νέο και τελευταίο τρέιλερ, λοιπόν, της σειράς των Baran bo Odar και Jantje Friese, για τη 2η σεζόν, κυκλοφόρησε σήμερα στο youtube του, ενώ τα οκτώ (8) ολοκαίνουρια επεισόδιά του είναι διαθέσιμα στο Netflix για να τα απολαύσεις, ακόμα και μέσα σε ένα βράδυ. (Μην το παρακάνεις βέβαια, ωραίο είναι να καθυστερούμε και λίγο τις απολαύσεις!)

Δες παρακάτω το τρέιλερ της 2ης σεζόν και ετοιμάσου για ένα απίστευτο ταξίδι στο χωροχρόνο!

Δες ακόμα: Stranger Things: Το τελευταίο τρέιλερ για τον 3ο κύκλο είναι ότι καλύτερο έχεις δει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;