Μάθε σε ποιον/ποια αντιστοιχεί ο άγνωστος αριθμός που σε καλεί!
Μπορείς να εντοπίσεις τον άγνωστο τηλεφωνικό αριθμό που σε καλεί με ένα μόνο κλικ!

Το κινητό σου χτυπάει κι ένας άγνωστος αριθμός εμφανίζεται στην οθόνη. Συνέβη και μια και δύο και τρεις και συνέβη σε όλους και όλες μας!

Επειδή, όμως, τυχαίνει να είσαι κι εσύ από τους πολύ κοινωνικούς, έτοιμους να απαντήσουν σε κάθε κλήση που δέχονται και καθόλου καχύποπτους, αντί να το σηκώσεις για να δεις ποιος ή ποια είναι, προτιμάς να ακολουθήσεις τον δρόμο της διαχρονικής, α-κοινωνικής σοφίας: Γκουγκλάρεις τον αριθμό ή αναζητάς κάποια ηλεκτρονική υπηρεσία εντοπισμού του άγνωστου αριθμού.

Αν μάλιστα, ο συγκεκριμένος αριθμός γίνει “ενοχλητικός” και συνεχίσει να σε καλεί κατ΄επενάληψη, τότε ψυχραιμία, λύση υπάρχει! Αρχικά, η λύση δεν είναι άλλη από το να απαντήσεις στις κλήσεις που σου κάνουν, αν, ωστόσο, για κάποιο λόγο, περίεργο ή μη, δεν έχεις όρεξη να μιλάς στα τηλέφωνα, τότε δες παρακάτω την εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τον άγνωστο καλούντα.

Απλά πληκτρολογείς τον αριθμό που σε παίρνει τηλέφωνο, είτε πρόκειται για σταθερό είτε για κινητό, και, σε περίπτωση που αυτός είναι καταχωρημένος, τότε σου εμφανίζεται στην οθόνη αναλυτικά το ονοματεπώνυμο του κατόχου, αλλά και κάποια διεύθυνσή του.

Αν, λοιπόν, θες να μάθεις επιτέλους σε ποιον ή σε ποια αντιστοιχεί ο αριθμός που σε καλεί, αλλά δε ψήνεσαι και πολύ να απαντήσεις στην κλήση, τότε look for it στο link που ακολουθεί: https://www.helppost.gr/search-vres/tilefonikos-katalogos-tilefono-anazitisi/ 

Δείτε ακόμα: Βάλε το επίθετό σου και δες από που κατάγεσαι! (εφαρμογή)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 6 
 3 
 9 
 15