4 ταινίες που έχουν βασιστεί σε αληθινές ιστορίες και δεν το ήξερες!
Κι όμως, οι ταινίες αυτές έχουν βασιστεί σε αληθινές ιστορίες!

Συχνά οι ταινίες βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και ιστορίες ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους είτε σε ένα παγκόσμιο επίπεδο, είτε στον δημιουργό της ταινίας. Πολλές φορές, μπορεί να δεις μία ταινία και να μην καταλάβεις ότι βασίζεται σε πραγματική ιστορία!

Δε χρειάζεται να είναι κάποιο πολεμικό έπος ή μία ιστορική αφήγηση για να βασίζεται μία ταινία σε πραγματικά γεγονότα. Μπορεί να είναι και πιο απλές, ανθρώπινες ιστορίες που έχουν, όμως, κάτι να πουν.

Παρακάτω, θα δεις μερικές ταινίες που έχουν βασιστεί σε πραγματικές ιστορίες ανθρώπων και είμαι σίγουρος ότι δεν το είχες καταλάβει. Μόνο πολύ μετά, όταν έκατσες και έκανες μία αναζήτηση στο διαδίκτυο!

1. I, Tonya

Η Margot Robbie σε μία ερμηνεία καριέρας γίνεται η Tonya Harding. Η περιβόητη αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ που είχε απεριόριστο ταλέντο, αλλά όχι και τόσο καλή συμπεριφορά. Είχε κατηγορηθεί ότι είχε βάλει ανθρώπους να σπάσουν το πόδι της συναθλήτριας της! Η ταινία βασίζεται σε αυτό το ακραίο σκηνικό για να σου δείξει έναν ιδιαίτερο και μοναδικό χαρακτήρα. Η Robbie μπαίνει στο βάθος του ρόλου και ερμηνεύει με όλη της την υποκριτική δεινότητα έναν ρόλο που σε άλλα χέρια μπορεί να ήταν μία καρικατούρα. Επίσης, εκπληκτική είναι και η οσκαρική (πλέον) Allison Janney ως η μητέρα, που τόσο εκκεντρική είναι και στην πραγματικότητα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1