Πανελλήνιες 2019 Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ!
Δες αναλυτικά τον σχολιασμό της ΟΕΦΕ για τα θέματα του μαθήματος Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων για τις Πανελλήνιες 2019!

Οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας εξετάζονται σήμερα, 19 Ιουνίου, σε μαθήματα ειδικότητας για τις Πανελλήνιες 2019. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα διαγωνιστούν σήμερα στα εξής μαθήματα Ναυτικές μηχανές / Μηχανές πλοίου ΙΙ, Υγιεινή, Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων, Ηλεκτρικές μηχανές και Κεντρικά συστήματα.

Πριν από λίγη ώρα, αναρτήθηκαν τα θέματα που έπεσαν σήμερα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ και στην επίσημη σελίδα του Υπουργεία Παιδείας. Και, τώρα, μπορείς να τα δεις παρακάτω:

Ναυτικές Μηχανές/ Μηχανές Πλοίου ΙΙ: Θέματα

Υγιεινή: Θέματα

Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων: Θέματα

Ηλεκτρικές Μηχανές: Θέματα

Ψηφιακά Συστήματα: Θέματα

Ενώ, τώρα η ΟΕΦΕ δημοσίευσε και τις προτεινόμενες απαντήσεις για το μάθημα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων. Μπορείς να δεις τις απαντήσεις παρακάτω!

Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων: Απαντήσεις

Επίσης, η ΟΕΦΕ με Δελτίο Τύπου σχολίασε και τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ για το μάθημα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει:

Τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων στο μάθημα ειδικότητας «Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων» κάλυπταν ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης. Ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια και η κατανόησή τους δεν δυσκόλεψε τους μαθητές.

Συγκεκριμένα, η θεωρία ήταν απλή, αλλά απαιτούσε την καλή προετοιμασία του μαθητή για να απαντήσει σωστά και ολοκληρωμένα. Παρατηρούμε απαντήσεις μεγαλύτερης έκτασης όχι όμως δύσκολες.

Στο θέμα Α2, το νούμερο 2 που ήταν ο σωλήνας επιστροφής του νερού στις επιλογές των μαθητών δεν αναφέρεται πουθενά μέσα στην εικόνα του βιβλίου, γεγονός που ίσως δυσκόλεψε την επιλογή τους.

Οι ασκήσεις ήταν βατές, χωρίς ιδιαίτερους υπολογισμούς.

Δες και τη σχετική ανακοίνωση αναλυτικά εδώ!

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019 Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων: Απαντήσεις – Δείτε αναλυτικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;