Μπέλα Θορν: Δημοσίευσε γυμνές της φωτογραφίες ως απάντηση στον εκβιασμό του χάκερ της!
Η ηθοποιός, Μπέλα Θορν, δημοσίευσε πρώτη προσωπικές της φωτογραφίες, προλαβαίνοντας τον χάκερ που την απειλούσε για να βγάλει χρήματα!

Σε μια τολμηρή και αρκετά πρωτότυπη κίνηση φαίνεται να προσέφυγε η γνωστή ηθοποιός, Μπέλα Θορν, σε μια προσπάθειά της να προλάβει έναν χάκερ, ο οποίος την εκβίαζε για χρήματα ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες.

Ο επίδοξος χάκερ δεν υπολόγισε, από ότι φαίνεται, την αποφασιστικότητα και το θάρρος της ηθοποιού, η οποία προχώρησε σε δημοσίευση, έτσι ώστε να μην έχει πια νόημα η όποια κίνηση θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος για να εκθέσει στο ίντερνετ τις πιο προσωπικές της στιγμές.

H 21χρονη τραγουδίστρια και γνωστό μοντέλο, λοιπόν, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χωρίς εσώρουχο, και μερικά screenshots από συνομιλίες που είχε κάνει με τον εκβιαστή – χάκερ της.

Η δημοσίευση της είναι η εξής:

Σύμφωνα με συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Μπέλα Θορν επεσήμανε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τις τελευταίες 24 ώρες με απειλούσαν με τα ίδια μου τα γυμνά. Νιώθω απαίσια, νιώθω ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνομαι ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα πολύτιμο άτομο», έγραψε η Θορν και συμπλήρωσε: «Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις».

«Ακούγεται σαν να είναι 17 ετών και, όσο θυμωμένη κι αν είμαι μαζί του, ήθελα να του δώσω ένα μάθημα. Είναι ακόμη παιδί και κάνουμε λάθη, και αυτό το λάθος είναι κακό. Δεν θέλω να καταστραφεί η ζωή κάποιου 17χρονου επειδή δεν σκεφτόταν σωστά και φερόταν σαν ηλίθιος».

Δείτε ακόμα: Η Alessandra Ambrosio έχει μαγευτεί από τη Σαντορίνη και έχει γεμίσει με φωτογραφίες το Instagram!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 0 
 0