6 σημαντικά λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να βρεις τη σχέση που ψάχνεις!

Από neolaia.gr Team 17 Ιουνίου 2019

Αυτά τα λάθη είναι που σε αποτρέπουν από το να βρεις τη σχέση που ψάχνεις!

Υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε όλοι και μας αποτρέπουν από το να βρούμε τη σχέση που ζητάμε. Δεν έχει να κάνει τόσο με την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά με πράγματα που βγάζουμε προς τα έξω και δείχνουμε στους άλλους.

Για να μην τα κάνεις, λοιπόν, σου έχω μία λίστα με πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό!

1. Αυτό που βγάζεις προς τα έξω

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες είναι πιο ελκυστικές όταν είναι χαρούμενες, ενώ οι άντρες όταν είναι υπερήφανοι.

2. Μιλάς για άκυρα πράγματα

Για τον καιρό, για το πολιτικό κλίμα της χώρας κι άλλα τέτοια! Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι κουβέντες αυτές δε βοηθάνε στο να βρεις μία σχέση. Άρχισε να μιλάς για πιο βαθιά και σημαντικά πράγματα στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν!

3. Δεν κοιμάσαι

Τρέχεις για να προλάβεις να τα καταφέρεις όλα. Όμως, αυτό σου βγάζει από την ομορφιά σου και την φρεσκάδα σου. Κουράζεσαι και φαίνεται.

4. Δεν έχεις χιούμορ

Το χιούμορ είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα που σε καθιστά ελκυστικό στους άλλους. Οπότε, προσπάθησε να το καλλιεργήσεις!

5. Δε σου αρέσει το κόκκινο χρώμα

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι άνδρες και γυναίκες που φοράνε κόκκινο χρώμα είναι πιο ελκυστικοί στο άλλο φύλλο. Άκου να δεις!

6. Σου αρέσει η μοναξιά

Είναι καλό να περνάς λίγο χρόνο μόνος σου, αλλά μην το παρακάνεις. Συνήθως, οι άνθρωποι που απολαμβάνουν την μοναξιά δείχνουν λιγότερο ελκυστικοί σε μία παρέα, από ότι αυτοί που θέλουν να συναναστρέφονται κόσμο. Έτσι, λένε οι έρευνες!

Δες επίσης: 6 απλοί τρόποι για να καταλάβεις αν σου λέει ψέματα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ