11 μυστικά για το πώς να απομνημονεύεις γρηγορότερα τις πληροφορίες που δέχεσαι
Αν κουράστηκες κι εσύ να ξεχνάς ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τότε join us!

Η ζωή είναι μια ατέρμονη διαδικασία απόκτησης γνώσεων και πληροφοριών, τις περισσότερες από τις οποίες ο εγκέφαλος μας “φυλά” στο πίσω μέρος του, καθιστώντας δύσκολη την πρόσβασή μας σε αυτές.

Ειδικά πλέον που η πληροφόρηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, λόγω ψηφιακής διακίνησης γνώσεων και ενημερώσεων, το να θυμόμαστε κάποιες πληροφορίες που δεχόμαστε ως ακροατές, είναι από δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο.

Έτσι, λοιπόν, παρότι μαθαίνουμε κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερα πράγματα, δεν καταφέρνουμε να τα μνημονεύουμε όλα και πολλές φορές “σπάμε” κυριολεκτικά και μεταφορικά το κεφάλι μας, για να θυμηθούμε το πιο απλό πράγμα, που μπορεί να είναι από την ώρα που έχουμε κανονίσει να πάμε σε μια συναυλία (Το facebook χρειάζεται όσο ποτέ, γιατί σου στέλνει υπενθύμιση), μέχρι το πού έχουμε κρύψει χρήματα στο σπίτι ή πότε έγινε η Γαλλική Επανάσταση.

Αν, λοιπόν, θες να βελτιώσεις τη μνήμη σου, διότι κουράστηκες να ξεχνάς τις πιο απλές πληροφορίες, τότε δες το παρακάτω βίντεο και μάθε πώς μπορείς να απομνημονεύεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα τα πράγματα εκείνα που θες να θυμάσαι:

Δες ακόμα: Αυτό είναι το κόλπο για να θυμάσαι πάντα τα όνειρα σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;