Κι όμως η Kim Kardashian έδωσε μία ομιλία στον Λευκό Οίκο για την επανένταξη των κρατούμενων!

Από neolaia.gr Team 14 Ιουνίου 2019

Η Kim Kardashian βρέθηκε στον Λευκό Οίκο σε μία εκδήλωση!

Η Kim Kardashian έχει δείξει το ενδιαφέρον της για πολλά κοινωνικά ζητήματα. Κι ένα από αυτά την έφερε στον Λευκό Οίκο. H Kim μίλησε για το φιλόδοξο σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης για την επιστροφή στην αγορά εργασίας 1.000 κρατουμένων μετά από αξιολόγηση και επιλογή.

Η οικογένεια Kardashian έχει δείξει την υποστήριξη της στον πρόεδρο της Αμερικής, Donald Trump, καθώς κι ο Kanye West έχει δηλώσει την υποστήριξή του, φορώντας μάλιστα και το κόκκινο καπελάκι με τον σλόγκαν «Make America Great Again». Ποιος, όμως, θα πίστευε ότι κι η Kim θα έδινε ομιλίες στον Λευκό Οίκο;

Αυτό ακριβώς, όμως, συνέβη την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019!

Συγκεκριμένα, η γνωστή περσόνα των ριάλιτι δήλωσε:

«Είναι τιμή μου να συμμετάσχω στην εκδήλωση κατά την οποία θα ανακοινωθεί ότι η κυβέρνηση και ο ιδιωτικός τομέας θα αναβαθμίσουν τις ευκαιρίες τους προς τους κρατούμενους, προκειμένου να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας και στην κοινωνία.»

Όλα αυτά έγιναν στον πλαίσιο μίας εκδήλωσης που διεξήχθη στον Λευκό Οίκο, παρουσία του προέδρου Donald Trump και αφορούσε την υλοποίηση του πρώτου βήματος ενός πλάνου επανένταξης 1.000 κρατουμένων, οι οποίοι θα λάβουν μείωση της ποινής τους. Μάλιστα, το σχετικό διάταγμα υπεγράφη από τον νυν πρόεδρο της Αμερικής τον Δεκέμβριο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την προεδρία του Donald Trump, η Kim Kardashian έχει βρεθεί αρκετές φορές στον Λευκό Οίκο και φαίνεται να έχει μία στενή συνεργασία με τον Trump για διάφορα κοινωνικά θέματα και θέματα δικαιοσύνης. Να δούμε, αν θα κατέβει ο West το 2020 στις εκλογές για την προεδρία ποιανού το μέρος θα πάρει!

Δες τι δήλωσε η Kim Kardashian σε αυτήν την εκδήλωση!

Δες ακόμα: Η Kim Kardashian έκανε μία τεράστια αλλαγή που δεν περιμέναμε!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486