Εθνικές Εκλογές 2019 – ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιοι Α’ Πειραιά!

Από neolaia.gr Team 14 Ιουνίου 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Δες αναλυτικά τους υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ για την Α' Πειραιά!

Οι Εθνικές εκλογές 2019 θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου, σύμφωνα με την προαναγγελία που έκανε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, στις πρώτες του δηλώσεις το βράδυ της 26ης Μαΐου, όταν μίλησε για προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

Έτσι, λοιπόν, στις 11 Ιουνίου 2019, θυροκολλήθηκε, όπως αναμενόταν, το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών, άρα, το μόνο που μας χωρίζει από τις κάλπες είναι 25 μέρες ακριβώς.

Μετά τη χτεσινή θυροκόλληση του προεδρικού διατάγματος, ξεκινά και επίσημα άρα η προεκλογική περίοδος, κατά την οποία γνωστοποιούνται και τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών από κάθε κόμμα.

Όσον αφορά τώρα τα ψηφοδέλτια της Επικρατείας, αυτά θα είναι τα τελευταία που θα κλείσουν. Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της Επικρατείας, από την άλλη, αποτελούν αποκλειστική προσωπική ευθύνη του εκάστοτε πολιτικού αρχηγού κόμματος.

Οι διάφοροι συνδυασμοί και τα κόμματα έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τους υποψηφίους τους για τις διάφορες εκλογικές περιφέρειες. Εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για τους υποψήφιους από κάθε κόμμα.

Πάμε να δούμε τους υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ για την εκλογική περιφέρεια Α’ Πειραιά:

A’ ΠΕΙΡΑΙΑ:

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
  2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  3. ΑΡΚΑΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ
  4. ΒΟΥΡΕΞΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  5. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  6. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
  7. ΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  8. ΧΡΙΣΟΦΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δες επίσης: Εθνικές Εκλογές 2019 – ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιοι Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486