54 θέσεις εργασίας σε Δήμους & άλλους φορείς - Ειδικότητες & Δικαιολογητικά!
Δείτε αναλυτικά!

11 θέσεις εργασίας – Χανιά

Ανακοινώνεται η πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου Λοιπού Εργατοτεχνικού Προσωπικού ΥΕ, για την Α΄ Περίοδο, συνολικού αριθµού δώδεκα (12) ατόµων (έντεκα (11) άτοµα µέχρι 60 ηµεροµίσθια ανά άτοµο και ένα (1) άτοµο µέχρι 34 ηµεροµίσθια) για το χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία πρόσληψής τους µέχρι 30.11.2019, στις ελαιοκοµικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, για την κάλυψη εποχικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στο πλαίσιο του Προγράµµατος Καταπολέµησης του ∆άκου της Ελιάς έτους 2019, για τις εξής, κατά αριθµό ατόµων, ειδικότητες και διάρκεια απασχόλησης:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ειδικότερα, ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει:

1. Αίτηση του υποψηφίου στην οποία θα αναφέρεται εκτός από τα προσωπικά του στοιχεία, ο Α.Μ.Κ.Α, ο ΑΦΜ, καθώς και αντίγραφα των σχετικών εγγράφων (έγγραφο στο οποίο να φαίνεται ο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ)
2. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρµόδιας αρχής ή των κρισίµων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθµός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιµων σελίδων του ατοµικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ηµεροµηνία γέννησης πρέπει να προσκοµισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
3. Βεβαίωση µόνιµης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, (όχι παλαιότερης των δύο µηνών από την ηµεροµηνία έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων) του οικείου ∆ήµου, µε την οποία βεβαιώνεται ότι ο υποψήφιος είναι µόνιµος κάτοικος του δήµου αυτού (για την απόδειξη του κριτηρίου της εντοπιότητας). Για την απόδειξη του κριτηρίου αυτού δεν γίνεται δεκτό πιστοποιητικό από το οποίο προκύπτει η ιδιότητα του δηµότη.
4. Πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕ∆ για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας. Η ηµεροµηνία έκδοσης της βεβαίωσης δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιµες ηµέρες από την ηµεροµηνία
έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι άνεργος έως και την ηµεροµηνία έκδοσης της ανωτέρω βεβαίωσης. Αποκλείεται η απόδειξη µε υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας. Ο υπολογισµός του χρόνου ανεργίας γίνεται από την τελευταία ηµέρα προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων και προς τα πίσω και αφορά συνεχείς πλήρεις µήνες.
5. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήµου ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ µέσω του Ολοκληρωµένου Πληροφοριακού Συστήµατος Εθνικού ∆ηµοτολογίου [(ΟΠΣΕ∆)-ΚΥΑ 7228/2014 (ΦΕΚ 457/τ Β΄/25-2-2014)], πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο µηνών από την ηµεροµηνία έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων) ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρµόδιας αλλοδαπής αρχής (προκειµένου για αλλοδαπό υποψήφιο µόνιµα εγκατεστηµένο οικογενειακώς στην Ελλάδα) συνοδευόµενο απαραιτήτως από Πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνοµοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Προκειµένου για αλλοδαπό υποψήφιο που δεν είναι µόνιµα εγκατεστηµένος οικογενειακώς στην Ελλάδα, αντίστοιχο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αρµόδιας αλλοδαπής αρχής του κράτους της ιθαγένειας του οποίου έχουν, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο µηνών από την ηµεροµηνία έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων) συνοδευόµενο από έγγραφο αρµόδιας αλλοδαπής αρχής (αντίστοιχο της ΑΣΠΕ ή άλλο), σύµφωνα µε το οποίο θα βεβαιώνεται ή πιστοποιείται, κατά τις διατάξεις του δικαίου του αλλοδαπού κράτους, η ιδιότητα του πολύτεκνου γονέα και τέκνου πολυτέκνου. Επιπλέον, υπεύθυνη δήλωση περί µη πρόσληψης στον ίδιο φορέα άλλου µέλους της ίδιας οικογένειας κατά το τρέχον ηµερολογιακό έτος µε χρήση της πολυτεκνικής ιδιότητας.

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Πλατεία Ελευθερίας 1, Τ.Κ.73134, Χανιά, απευθύνοντάς την στην: ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικού-Οικονοµικού, Τµήµα Προσωπικού & Μισθοδοσίας, (τηλ. επικοινωνίας: 28213-40186, 28213-40283, 28213-40137).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι από Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 µέχρι και Τρίτη 25 Ιουνίου 2019.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;