Πάνος Καλλίτσης:
Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε χτες το βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για όλο το παρασκήνιο του χωρισμού του από την Έλενα Χριστοπούλου!

Καλεσμένος στο πλατό της χτεσινής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα”, ήταν ο Πάνος Καλλίτσης, γνωστός κομμωτής και make up artist.

Ο ίδιος συζήτησε με την Ελεονώρα για πολλά και διάφορα ζητήματα που τον έχουν στιγματίσει, όπως τη φορά που κάποιος προσπάθησε να επιτεθεί σε εκείνον και την Έλενα Χριστοπούλου το 2016, όσο ήταν ακόμη σε σχέση.

Εκτενή λόγο έκανε, ωστόσο, και για τις αιτίες πίσω από το χωρισμό του από την πρώην σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι αυτός ο χωρισμός αποτελεί και το δυσκολότερο πράγμα που έχει κληθεί ποτέ να αντιμετωπίσει.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη και να συζητήσουμε. Έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να σώσω την κατάστασή μας, γιατί ήξερα πως κάτι συνέβαινε. Η ίδια νομίζω πήρε τις αποφάσεις της και τις έκανε πράξεις πολύ γρήγορα. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Όχι τόσο το διαζύγιο, αλλά η συμπεριφορά τους ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί. Ξέρεις είναι ο τρόπος που το κάνεις. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί ήταν επιλογή μου. Το ήθελε η ίδια και το έκανε. Η ίδια επέλεξε τη δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ. Δεν ήταν επιλογή μου. Είχαμε μια φανταστική ζωή και όπως ήρθε έφυγε. Γενικά οι άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν. Δεν θες άλλο.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε ακόμα: Τζένη Μπαλατσινού: «Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ, χάρηκαν»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
70'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;