Αυτοί είναι οι λόγοι που κάποιος μπορεί να μη θέλει να μπει σε μία σχέση!
Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που μας κάνουν να μη θέλουμε να προχωρήσουμε σε μία σχέση!

Το να κάνεις το βήμα για να μπεις σε μία σχέση δεν είναι και κάτι πολύ εύκολο. Μπορεί να υπάρχει αγάπη και κατανόηση, όμως, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στο να μη θέλει να κάνει το βήμα αυτό!

Αν, όμως, αναρωτιέσαι τι φταίει σου έχω συγκεντρώσει μερικούς λόγους που μπορεί να εμποδίσουν κάποιον από το να ξεκινήσει μία σχέση!

1. Δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην

Πολλές φορές μπορείς να χωρίζεις με έναν άνθρωπο, αλλά να έχει αφήσει το σημάδι του σε σένα. Κι αυτό να σε εμποδίζει από το να συνεχίσεις τη ζωή σου!

2. Η δουλειά τους

Μπορεί να είναι ακόμη στην αρχή της καριέρας του, ή να είναι σε ένα σημείο της που θα πρέπει να δουλεύει συνεχόμενα. Οπότε, είναι πιο λογικό να μη θέλει μία επιπλέον δέσμευση!

3. Πιστεύει ότι δεν ταιριάζετε

Μπορεί να μη θέλει να κάνει το επόμενο βήμα γιατί έχει παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζετε όσο πιστεύεις εσύ!

4. Βρίσκονται σε μία περίεργη κατάσταση

Πολλές φορές, η καθημερινότητα δεν μας πάει όπως ακριβώς τη θέλουμε και μπορεί να μη χωράνε σε αυτή και άλλα πράγματα όπως μία σχέση. Γι αυτό πρέπει να δείξεις κατανόηση αν σου ζητήσει να μην κάνετε σχέση λόγω αυτού!

5. Προσπαθεί να βρεις ποιος είναι

Είναι σημαντικό όταν μπαίνουμε σε μία σχέση να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Να έχουμε επαναπροσδιορίσει τον εαυτό μας μετά το τέλος της προηγούμενης και να ξέρουμε τι θέλουμε!

6. Φοβούνται τη δέσμευση

Σε αυτό πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ εσύ ο ίδιος. Να αποδείξεις στον άλλο ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται κι ότι όλα θα πάνε καλά. Ίσως και καλύτερα από ότι ήταν μέχρι τώρα!

7. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τους εαυτούς τους

Θέλουν πρώτα να πετύχουν τους στόχους τους, να βρουν τον εαυτό τους και να νιώσουν καλά με αυτόν. Και, ίσως, μετά να μπορούν να μπουν σε μία οποιαδήποτε σχέση!

8. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν συμβιβασμούς

Επειδή οι σχέσεις είναι γεμάτες από συμβιβασμούς, όταν κάποιος έχει να αντιμετωπίσει ένα βουνό από πράγματα και καταστάσεις, δεν του είναι και πολύ εύκολο να συμβιβαστεί!

9. Του αρέσεις, αλλά δεν σε έχει ερωτευτεί

Ο έρωτας στο να επηρεάσει κάποιον να κάνει το επόμενο βήμα είναι πολύ σημαντικό. Οπότε, μπορεί να ευθύνεται κι ότι απλά του αρέσεις και δεν νιώθει κάτι παραπάνω για να συνεχίσει!

Δες επίσης: 4 σημάδια ότι αυτή η σχέση έχει αρχίσει να σε «κουράζει» με τον καιρό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
6'
25 - 26
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;