Frozen II: Η Έλσα και η Άννα επιστρέφουν σε καινούριες περιπέτειες!
Let It Go, λοιπόν, με το απολαυστικό νέο τρέιλερ για το Frozen II!

Το Frozen αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών! Η ταινία έκανε εισπράξεις στο box office πάνω από 1.2 δισ. και το 2013 που είχε κυκλοφορήσει το έβλεπες παντού μπροστά σου.

Από φιγούρες, τετράδια, το τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο, ήταν κάτι που δεν μπορούσες να αποφύγεις με κανέναν τρόπο! Κι η Disney θα προσπαθήσει να πιάσει την ίδια μαγεία με το Frozen II!

Ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα teaser τρέιλερ και ένα πόστερ που δεν μας λένε πολλά για την ιστορία της νέας αυτής ταινίας. Αλλά, κυκλοφόρησε και το καινούριο τρέιλερ που υπόσχεται μία πιο σκοτεινή ιστορία με τέλεια γραφικά και έναν κόσμο που αξίζει να δεις στην μεγάλη οθόνη.

Βλέπεις, με τα 6 χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη ταινία μέχρι την δεύτερη, το κοινό που λάτρεψε την Elsa και την Anna, έχει μεγαλώσει. Κι από ότι φαίνεται, η Disney θέλει αυτό το κοινό να επιστρέψει και να κερδίσει και τις καρδιές των λίγο μεγαλύτερων που δεν μπορούσαν να ακούσουν γι ακόμη μία φορά το “Let It Go”!

Η πρώτη ταινία είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, αν και η δεύτερη είναι τόσο καλή, και με τον ανταγωνισμό που μέχρι στιγμής δεν είναι και τόσο μεγάλος, περίμενε να θεωρείται φαβορί για το αντίστοιχο αγαλματίδιο στα Όσκαρ 2020!

Το Froze II θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου. Μπορείς να απολαύσεις το καινούριο τρέιλερ!

Δες ακόμα: Frozen II: Το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ και είναι φανταστικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
0'
56 - 52
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;