Θέματα Ιστορίας 2019: Δείτε αναλυτικά τις λύσεις των θεμάτων!

Από neolaia.gr Team 12 Ιουνίου 2019

Δες αναλυτικά τις λύσεις για τα θέματα ιστορίας 2019!

Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται, σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων της χώρας με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Στα μαθήματα αυτά εξετάζονται οι μαθητές ανάλογα με τον Προσανατολισμό που έχουν επιλέξει.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Μετά την δημοσίευση των θεμάτων από το Υπουργείο Παιδείας, μπορείς να μάθεις και τις προτεινόμενες λύσεις για τα παραπάνω μαθήματα. Αρχίζοντας με την Ιστορία. Το neolaia.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Νέο σας δίνει τα θέματα και τις απαντήσεις για το μάθημα της Ιστορίας Προσανατολισμού!

Πανελλήνιες 2019 – Ιστορία: Λύσεις

Όσον αφορά, όμως, συγκεκριμένα τους μαθητές και μαθήτριες της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο σημερινό μάθημα της Ιστορίας έπεσαν τα ακόλουθα θέματα:

Πανελλήνιες 2019 – Θέματα Ιστορίας

Για τους υποψήφιους των Ημερήσιων Γενικών Λυκείων, τα θέματα είναι τα εξής:

Θέματα Ιστορίας (Ημερίσια ΓΕΛ)

Για τους υποψήφιους των Εσπερινών Γενικών Λυκείων, τα θέματα είναι τα εξής:

Θέματα Ιστορίας (Εσπερινά ΓΕΛ)

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019 – Ιστορία: O σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486