Θέματα Ιστορίας 2019: Δείτε τα θέματα και τις λύσεις ΕΔΩ!

Από neolaia.gr Team 12 Ιουνίου 2019

Δες αναλυτικά τα θέματα ιστορίας 2019 και τις λύσεις τους!

Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη, 12 Ιουνίου, για τους μαθητές και της μαθήτριες των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων ΓΕΛ)της χώρας. Οι υποψήφιοι, λοιπόν, σήμερα καλούνται να εξεταστούν σε διαφορετικά μαθήματα, ανάλογα με τον προσανατολισμό που έχουν επιλέξει. Κι εδώ μπορείς να δεις τα Θέματα Ιστορίας 2019 και τις λύσεις!

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας, ενώ οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών θα εξεταστούν στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Πριν λίγη ώρα, γνωστοποιήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα μαθήματα αυτά και στα οποία εξετάζονται οι μαθητές των ΓΕΛ.

Όσον αφορά, όμως, συγκεκριμένα τους μαθητές και μαθήτριες της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο σημερινό μάθημα της Ιστορίας έπεσαν τα ακόλουθα θέματα:

Πανελλήνιες 2019 – Θέματα Ιστορίας

Για τους υποψήφιους των Ημερήσιων Γενικών Λυκείων, τα θέματα είναι τα εξής:

Θέματα Ιστορίας (Ημερίσια ΓΕΛ)

Για τους υποψήφιους των Εσπερινών Γενικών Λυκείων, τα θέματα είναι τα εξής:

Θέματα Ιστορίας (Εσπερινά ΓΕΛ)

Θα επανέλθουμε σύντομα, με τις απαντήσεις των θεμάτων στο μάθημα της ιστορίας, που θα μπορείς να τα βρεις στο neolaia.gr!

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019 – ΑΕΠΠ: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486