Μόλις μάθαμε τι ψιθύριζε ο Bill Murray στην Selena Gomez στις Κάννες!
Μάθαμε επιτέλους τι ψιθύριζε στο αυτί της Selena Gomez, ο Bill Murray στις Κάννες 2019!

Η Selena Gomez είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί στις Κάννες 2019 και είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Η νεαρή ηθοποιός βρισκόταν στο διεθνές φεστιβάλ για τη νέα ταινία του Jim Jarmusch, The Dead Don’t Die. Αυτό που μας είχε τραβήξει, όμως, την προσοχή ήταν το τι της ψιθύριζε συνέχεια στο αυτί ο Bill Murray.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ίδια ταινία με την Gomez, δεν είχε σταματήσει να τις ψιθυρίζει πράγματα στο αυτί όταν βρίσκονταν στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας στις Κάννες 2019. Με τον τύπο να έχει γράψει χιλιάδες πράγματα για το τι μπορεί να της ψιθύριζε ο ηθοποιός.

Κάποιοι, μάλιστα, έγραψαν και πράγματα που ήταν λίγο… εκτός ορίων!

Η Selena Gomez, όμως, βρέθηκε καλεσμένη στον Jimmy Fallon και αποκάλυψε τι ακριβώς της ψιθύριζε ο Bill Murray όλο το βράδυ. Οπότε, τώρα έμαθες ακριβώς τι της έλεγε!

Ο γνωστός ηθοποιός είναι “σαν ένα μεγάλο παιδί”, όπως είπε η Gomez και προσπαθούσε να την κάνει να ηρεμήσει! Λέγοντας της “Δείχνεις υπέροχη απόψε”, “Από που είσαι”. Ταυτόχρονα η Gomez προσπαθούσε να κρατήσει σοβαρό ύφος για τις φωτογραφίες.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Disney Channel μοιράστηκε κι άλλες αστείες ιστορίες με τον Bill Murray από συνεντεύξεις και τα γυρίσματα της ταινίας.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Jimmy Fallon!

Δες ακόμα: Κάννες 2019: H Selena Gomez εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;