Πανελλήνιες 2019 Φυσική: Απαντήσεις – Δείτε αναλυτικά!

Από neolaia.gr Team 12 Ιουνίου 2019

Δες αναλυτικά τις προτεινόμενες απαντήσεις για τα θέματα της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2019!

Oι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται, σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων της χώρας με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ), στα οποία εξετάζονται οι μαθητές και μαθήτριες, ανάλογα με τον Προσανατολισμό που έχουν επιλέξει.

Αναλυτικότερα:

Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Πριν λίγη ώρα, λοιπόν, γνωστοποιήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα μαθήματα αυτά και στα οποία εξετάζονται οι μαθητές των Γενικών λυκείων, ενώ όσον αφορά συγκεκριμένα το μάθημα της Φυσικής Προσανατολισμού, τα θέματα που έπεσαν μπορείς να τα δεις παρακάτω:

Φυσική: Θέματα Ημερήσιων Λυκείων

Φυσική: Θέματα Εσπερινών Λυκείων

Πριν λίγη ώρα, γνωστοποιήθηκαν επίσης και οι απαντήσεις – λύσεις των θεμάτων του μαθήματος της Φυσικής από την ΟΕΦΕ και ήρθε η ώρα να στις παρουσιάσουμε. Μπορείς να δεις αναλυτικά τις απαντήσεις στα θέματα εδώ:

Πανελλήνιες 2019 – Φυσική: Απαντήσεις

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019 ΑΕΠΠ: Απαντήσεις – Δείτε αναλυτικά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486