Πανελλήνιες 2019 - ΑΕΠΠ: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα!
Πανελλήνιες 2019: Δείτε αναλυτικά τον σχολιασμό της ΟΕΦΕ για τα θέματα που έπεσαν σήμερα στους υποψήφιους των ΓΕΛ!

Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται, σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων της χώρας με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ). Στα μαθήματα αυτά εξετάζονται οι μαθητές ανάλογα με τον Προσανατολισμό που έχουν επιλέξει.

Αναλυτικότερα:

Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Πριν λίγη ώρα, λοιπόν, γνωστοποιήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα μαθήματα αυτά και στα οποία εξετάζονται οι μαθητές των Γενικών λυκείων, ενώ όσον αφορά συγκεκριμένα το μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ), τα θέματα που έπεσαν είναι τα παρακάτω και αφορούν τα Ημερήσια και τα Εσπερινά ΓΕΛ.

Θέματα ΑΕΠΠ:

Πανελλήνιες 2019 – ΑΕΠΠ: Θέματα Ημερησίων Λυκείων

Πανελλήνιες 2019 – ΑΕΠΠ: Θέματα Εσπερινών Λυκείων

Πριν λίγη ώρα, γνωστοποιήθηκε επίσης ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα που έπεσαν σήμερα στους υποψήφιους του μαθήματος ΑΕΠΠ. Ο σχολιασμός της Ομοσπονδίας είναι ο εξής:

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Τα θέματα είχαν σαφείς εκφωνήσεις, χωρίς ιδιαίτερες παγίδες και κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης. Ήταν ευκολότερα από άλλες χρονιές και ένας σωστά προετοιμασμένος υποψήφιος θα μπορούσε να αριστεύσει. Αναλυτικότερα:

ΘΕΜΑ Α: Απλά κομμάτια θεωρίας και μικρές εφαρμογές χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

ΘΕΜΑ Β: Το Β1 θέμα συμπλήρωσης κενών, δε θα προβληματίσει τους υποψηφίους. Το Β2 απαιτούσε να έχει κατανοηθεί η ύλη των υποπρογραμμάτων

ΘΕΜΑ Γ: Δομή επανάληψης χωρίς ακριβή αριθμό επαναλήψεων, θέματα που διδάσκονται στην αρχή της ύλης που δεν θα προβληματίσει τους υποψηφίους.

ΘΕΜΑ Δ: Θέμα με πίνακες και υποπρόγραμμα που απαιτεί λίγο προσοχή στην εισαγωγή των στοιχείων στον πίνακα ΒΑΘ. Απαιτούσε προσεκτικό διάβασμα της εκφώνησης για να μην ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια.

Ευχόμαστε στους μαθητές να έχουν καλή συνέχεια στον όμορφο αγώνα τους.

Δείτε ακόμα: Πανελλήνιες 2019 – Ιστορία: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα ΓΕΛ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
52'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
51'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0