Survivor 2019: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Μάθε ποιοι δύο παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή για το Survivor 2019!

Μετά από αρκετό καιρό, η μαύρη ομάδα ήταν αυτή που έχασε την ασυλία στο Survivor 2019 και οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξει τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες. Αυτή τη φορά και οι δύο θα έπρεπε να ήταν Έλληνες παίκτες, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν Τούρκοι.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακάλυψε στους παίκτες ότι αυτή είναι από τις τελευταίες ασυλίες, καθώς, το παιχνίδι φτάνει κοντά στο τέλος του. Κάτι που είναι αρκετά σημαντικό, καθώς οι ομάδες πρέπει να κινηθούν στρατηγικά στα άτομα που θα βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση!

Η μαύρη ομάδα που βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να βγάλει τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση έκανε και την αυτοκριτική της. Με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει ότι η πτώση της επίδοσης της ομάδας της ξεκίνησε όταν μετακόμισαν στην ίδια παραλία με την αντίπαλη ομάδα.

Μάλιστα, η παίκτρια του Survivor 2019, θεωρεί ότι αυτό οφείλεται στο καινούργιο περιβάλλον, αφού τους επηρέασε την ψυχολογία, καθώς είχαν συνηθίσει στην άλλη ομάδα. Ενώ, ο Σπύρος Γουρδούπης συμφώνησε μαζί της.

Τελικά, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή είναι ο Σπύρος Γουρδούπης και η Δήμητρα Βαμβακούση!

Δες το σχετικό απόσπασμα από το παιχνίδι επιβίωσης!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτή η ομάδα κέρδισε το απολαυστικό έπαθλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;