Πανελλήνιες 2019 – ΛΥΣΕΙΣ σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά στο neolaia.gr

Από neolaia.gr Team 10 Ιουνίου 2019

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται σήμερα με τους μαθητές των ΓΕΛ να εξετάζονται σε Αρχαία και Μαθηματικά και έχουμε τις απαντήσεις των θεμάτων που έπεσαν!

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου, για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, με τους υποψήφιους και υποψήφιες των Γενικών Λυκείων της χώρας να δίνουν τα πρώτα μαθήματα προσανατολισμού για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται σήμερα στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάζονται σήμερα στο μάθημα των μαθηματικών. Πρόκειται ασφαλώς για δύο από τα πιο καθοριστικά και απαιτητικά μαθήματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς, πέρα από τη φύση τους, αποτελούν και τα πρώτα μαθήματα προσανατολισμού που καλούνται να φέρουν εις πέρας ικανοποιητικά οι μαθητές της χώρας.

Όσον αφορά τους υποψηφίους και υποψήφιες των ΕΠΑΛ, η δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων σηματοδοτείται από την έναρξη των εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας από αύριο, Τρίτη 11 Ιουνίου, ενώ η εξεταστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί οριστικά στις 18 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) και στις 20 του Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ). Η συνολική περίοδος των πανελλαδικών διαγωνισμών ολοκληρώνεται με τα Ειδικά Μαθήματα της 2ης Ιουλίου.

Σήμερα, λοιπόν, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και τα θέματα που έπεσαν μας είναι γνωστά.

Δες τα θέματα των Αρχαίων ΕΔΩ .

Όσο για τους υποψήφιους και υποψήφιες της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, εκείνοι κλήθηκαν σήμερα, 10 Ιουνίου, να εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.

Τα θέματα που έπεσαν και στα δύο μαθήματα για τα Ημερήσια και Εσπερινά Λύκεια παρακάτω:

Πανελλήνιες 2019 – Μαθηματικά Προσανατολισμού: Θέματα (Ημερήσια Λύκεια)

Πανελλήνιες 2019 – Μαθηματικά Προσανατολισμού: Θέματα (Εσπερινά Λύκεια)

Όσο για τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν σήμερα σε μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων, το neolaia.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Νέο, σας δίνει τα θέματα και τις απαντήσεις για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ & ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Δες αναλυτικά τις λύσεις των Αρχαίων Προσανατολισμού παρακάτω:

ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Στη συνέχεια μπορείς να δεις αναλυτικά τις λύσεις για όλα τα θέματα που έπεσαν στα Μαθηματικά Προσανατολισμού εδώ!

Μάθημα: Μαθηματικά Προσανατολισμού – Απαντήσεις

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486