Πανελλήνιες 2019 – Αρχαία: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα ΓΕΛ!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιες 2019: Δείτε αναλυτικά τα θέματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι και υποψήφιες των Γενικών Λυκείων!

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται και σήμερα, 10 Ιουνίου 2019, για δεύτερη εβδομάδα, με τους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) της χώρας να εξετάζονται στα πρώτα μαθήματα προσανατολισμού, με στόχο την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται σήμερα στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάζονται στο μάθημα των μαθηματικών.

Όσο για τους υποψηφίους και υποψήφιες των ΕΠΑΛ, η δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων σηματοδοτείται από την έναρξη των εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας από αύριο, Τρίτη 11 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ωστόσο, όσον αφορά τους υποψήφιους των ΓΕΛ που ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, εκείνοι κλήθηκαν σήμερα να εξεταστούν στα αρχαία ελληνικά, ένα μάθημα σημαντικό και αρκετά απαιτητικό.

Δες τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών που έπεσαν φέτος στους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων ΕΔΩ.

Υπενθυμίζουμε ότι η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώνεται οριστικά στις 18 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) και στις 20 του Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), ενώ η συνολική περίοδος των πανελλαδικών διαγωνισμών ολοκληρώνεται με τα Ειδικά Μαθήματα της 2ης Ιουλίου.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486