Πανελλήνιες 2019 Αρχαία Προσανατολισμού: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - Δείτε αναλυτικά!
Πανελλήνιες 2019: Δείτε αναλυτικά τις λύσεις των θεμάτων που έπεσαν σήμερα στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα - Γνωστό & Άγνωστο!

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου, για δεύτερη εβδομάδα με τους υποψήφιους και υποψήφιες των Γενικών Λυκείων να δίνουν τα πρώτα μαθήματα προσανατολισμού για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα όμως, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται σήμερα στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάζονται στο μάθημα των μαθηματικών.

Όσο για τους υποψηφίους και υποψήφιες των ΕΠΑΛ, η δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων σηματοδοτείται από την έναρξη των εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας από αύριο, Τρίτη 11 Ιουνίου.

Η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώνεται οριστικά στις 18 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) και στις 20 του Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), ενώ η συνολική περίοδος των πανελλαδικών διαγωνισμών ολοκληρώνεται με τα Ειδικά Μαθήματα της 2ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, αφορά τους υποψήφιους των ΓΕΛ που ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, εκείνοι κλήθηκαν σήμερα να εξεταστούν στα αρχαία ελληνικά, ένα μάθημα σημαντικό και αρκετά απαιτητικό.

Δες τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών που έπεσαν φέτος στους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων ΕΔΩ.

Όσο για τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν σήμερα σε μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων, το neolaia.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Νέο, σας δίνει τα θέματα και τις απαντήσεις για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Οι απαντήσεις, επομένως, στα θέματα των αρχαίων είναι οι εξής και αφορούν το Γνωστό και το Άγνωστο κείμενο:

ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ & ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Δες αναλυτικά τις λύσεις των Αρχαίων Προσανατολισμού παρακάτω:

ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δείτε ακόμα: Πανελλήνιες 2019 Μαθηματικά Προσανατολισμού: Απαντήσεις – Δείτε αναλυτικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
40'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
39'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;