Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στους Διδύμους - 9 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Επιδιώκοντας να χαρείτε τα όνειρά σας, στρέφεστε προς τις ανομολόγητες σκέψεις σας. Οραματίζεστε την αγάπη με έναν τρόπο ευχάριστο, αλλά πρέπει να βρείτε και το μέσον να την εκφράσετε, γραπτά ή προφορικά. Δεν αποκλείεται να έχετε μία διαφορετική αίσθηση της ζωής και να εμπνεύσετε το περιβάλλον με τις ιδέες σας. Ή να αναζητήσετε το ιδανικό σας ταίρι. Ένα έργο δημιουργικό σας συγκινεί και θα δώσετε το στίγμα σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε. Έχετε ένστικτο που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά προς τον δρόμο της αγάπης και της ασφάλειας, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτό που συνηθίζετε. Δεν υπάρχει σταθερότητα με την κλασική έννοια, υπάρχει ανεμελιά και διάθεση για συναισθηματική επικοινωνία. Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο. Η Αφροδίτη καλεί να δώσετε χώρο στις κρυφές σας φιλοδοξίες.

Λέων

Δίχως μία νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή, αισθάνεστε να βρίσκεστε κάπου στο κενό. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως δύσκολα θα έχετε διάρκεια σε ό,τι αναλαμβάνετε. Για κάποιους λόγους θα ήταν σωστό να είστε χαλαροί, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, με κόπο ίσως, θα πρέπει να επιμείνετε και να εστιαστείτε στους σημαντικούς στόχους. Οι γνωριμίες θα σας βοηθήσουν, θα γίνουν το αντίβαρο στην εξισορρόπηση που επιδιώκετε. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Παρ’ όλ’ αυτά, είστε λιγότερο αποτελεσματικοί καθώς η διάθεση αλλάζει. Σκεφθείτε με πείσμα, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

Παρθένος

Οι μέρες αυτές γίνονται ακόμη περισσότερο έντονες για σας, αφού τα συναισθηματικά ερεθίσματα είναι αρκετά. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μία προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσετε ένα σταθερό οραματισμό και να βρείτε μία απτή και ουσιαστική προοπτική για σας. Καθώς οι σχέσεις έχουν μεταβολές και απρόβλεπτα, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και σας αναστατώνουν. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν θαυμαστές που σας βάζουν σε δίλημμα. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας προσφέρει ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ταίρι, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, οι επιλογές αυτή την εποχή θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σταθερή σας σχέση. Θα σας προτείναμε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αφού δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι σας ταιριάζει. Αναζητήστε αυτό που θέλετε και θα μπορείτε σταδιακά να κινηθείτε με καλύτερες προοπτικές.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;