Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στους Διδύμους - 9 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στους Διδύμους από 9 Ιουνίου

Η Αγάπη, ως γέφυρα επικοινωνίας και πηγή αναζωογόνησης

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη κινείται πλέον σε ένα ευέλικτο και νεανικής χροιάς, ζώδιο, στους Διδύμους. Αν και αφήνει πλέον το ζώδιο κυριαρχίας της, τον Ταύρο, αφήνει και την θολή αίσθηση των τελευταίων ημερών, αφού απομακρύνεται από τον αστερισμό των Πλειάδων.

Στις τελευταίες ημέρες της διέλευσης στον Ταύρο, στον αστερισμό των Πλειάδων, ήταν αποσυντονισμένο το συναίσθημα και υπήρξε η αίσθηση της θλίψης.
Ωστόσο, με την είσοδό της στους Διδύμους, αλλάζει η διάθεση.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι νότα αισιοδοξίας. Κατ΄αρχήν δίνει μία ανάλαφρη και πιο χαλαρή αίσθηση στις εντυπώσεις της ζωής. Όλα μοιάζουν να είναι σε κίνηση, σαν ένας αέρας που δονεί την ύπαρξή μας και αφήνει μία εφηβική αίσθηση. Σαν να θέλουμε να γίνουμε πάλι παιδιά!

Το κυριότερο όμως είναι η επικοινωνία.

Η Αγάπη εκφράζεται μέσω του λόγου, γραπτού και προφορικού. Η Αγάπη γίνεται πηγή χαράς, έμπνευσης, ιδέας, έκφρασης και οδηγεί σταδιακά στην αποφόρτιση του άγχους της καθημερινότητας.

Επιδιώκουμε να έχουμε εξόδους και όμορφες συναντήσεις. Γνωριμίες προκαλούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ακόμη κι αν δεν έχουν απαραίτητα διάρκεια. Απαντάμε με μεγαλύτερη ευχέρεια σε προσκλήσεις και μας ενδιαφέρουν σύντομα, αλλά ευχάριστα ταξίδια αναψυχής.

Με ευχέρεια στον λόγο και καλές «δημόσιες σχέσεις», είναι η κατάλληλη εποχή να διευρύνουμε τον κύκλο των γνωριμιών και να γεφυρώσουμε έντεχνα τις διαφορές μας. Η ευγένεια, η ευστροφία, και η διπλωματική προσέγγιση, βοηθούν να περάσουν οι θέσεις μας ή να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις μας.

Οι γνωριμίες οδηγούν κάποιες φορές σε φλερτ και τονώνουν το «ηθικό μας», αλλά δεν υπόσχονται διάρκεια…
Ίσως η Αγάπη εκδηλώνεται «φλύαρα», διατηρεί πάντα όμως την χαριτωμένη της πτυχή και αρέσει.

Καλλιτεχνικά ταλέντα θα εκφραστούν άνετα και κυρίως όταν έχουν σχέση με τον λόγο. Διαφορετικά θα μας αρέσει να διαβάζουμε γραπτά με ποιότητα, ποιητική πένα και ευχάριστα κείμενα.

Η αισθητική μας γίνεται ανέμελη, απλή, νεανική, ό,τι χρειάζεται κάποιος για την ανοιξιάτικη εποχή!

Ας είμαστε επιφυλακτικοί στην διαχείριση του εισοδήματος, καθώς μπορεί να κάνουμε αλόγιστα ή επιπόλαια έξοδα. Παρά ταύτα, οι οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, μπορούν να προοδεύσουν, αν αποφύγουμε τις δύσκολες περιόδους που σημειώνουμε στην συνέχεια.

Με την γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους, έχουμε την ευκαιρία ενός νέου κύκλου οικονομικής και συναισθηματικής διεύρυνσης, ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο. Το ταξίδι της αγάπης, ξεκινά μόλις τώρα για σας!

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους ως και την 3η Ιουλίου.

Σημαντικοί σταθμοί μέσα στον μήνα, για την Αφροδίτη, είναι:

13 Ιουνίου: εξάγωνο προς τον Χείρωνα
Θετική έκβαση σε υποθέσεις οικονομικές και συναισθηματικές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διορθωτικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

17 Ιουνίου: αντίθεση προς τον Δία
Συναισθηματικός ενθουσιασμός, υπερβολή ή σπατάλη συγκινήσεων που ίσως οδηγήσει συναισθηματική κόπωση, ή κάποια δαπάνη που δεν έχουμε υπολογίσει. Ας αποφύγουμε να ξοδέψουμε χρήματα ή συναίσθημα. Και ας παραμείνουμε επιφυλακτικοί ως προς τις απαιτήσεις των άλλων.

18 Ιουνίου: τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και χιαστί με τον Κρόνο
Ρομαντικές σχέσεις, γνωριμίες, ασχολίες δημιουργικές. Έξοδοι και συναντήσεις με ενδιαφέρον, αν στηρίζονται σε κοινά ιδανική ή ενασχόληση με την Τέχνη. Ας προσέχουμε όμως τις «μεγάλες υποσχέσεις» – Τάση για εξαπάτηση… Καλή περίοδος για ξεκούραση, μουσική, θαλασσινές εξορμήσεις. Ενδιαφέρων συνδυασμός προκειμένου να υλοποιήσουμε μία έμπνευση.

27 Ιουνίου: χιαστί προς τον Πλούτωνα
Κόπωση από συναισθηματικές σχέσεις, ή από οικονομική δυσπραγία. Χρειάζεται να βρεθεί λύση άμεσα, με ευέλικτο τρόπο. Δεν αντέχουμε άλλο την συναισθηματική φόρτιση.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια, με βάση την εικόνα της Αφροδίτης στην νέα της θέση.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον.

Ταύρος

Δεν είναι πολύ εύκολη ακόμη η περίοδος αυτή για σας, σε ό,τι αφορά οικονομικά και αξίες. Ο κυβερνήτης σας, δεν σας προσφέρει την σταθερότητα που επιθυμείτε. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, καθώς πολλές ιδέες σας δημιουργούν σύγχυση, ενδέχεται να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα υπάρχει μία τάση για αγορές αυτή την εποχή. Περιοριστείτε στις δυνατότητές σας. Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να αξιολογήσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί όμως, καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες με όσους αγαπάτε. Οι συζητήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να στρέφονται γύρω από την διασφάλισή σας και να είναι συζητήσεις που δίνουν τελικά ικανοποίηση σε σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια έλλειψη σε θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να δείτε τις προοπτικές με αληθινή βάση κι όχι με απλές προσδοκίες ή ενθουσιασμό.

Δίδυμοι

Η κατάλληλη εποχή για να χαρείτε πιο ανέμελα την ζωή. Αρέσετε, γοητεύετε, έλκετε δίχως προσπάθεια. Συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, αλλά σε ευμετάβλητη διάθεση που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε αυτό που θέλετε πραγματικά. Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα πρακτικά ζητήματα. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξετε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα και περισσότεροι σταθεροί για να φανείτε αξιόπιστοι.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;