Εθνικές Εκλογές 2019: Οι ΑΝΕΛ δε θα κατέβουν στις εκλογές!
Επίσημα, πλέον, οι ΑΝΕΛ δε θα συμμετέχουν στις Εθνικές Εκλογές 2019!

Με επίσημη ανακοίνωση με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube οι ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μη συμμετέχουν στις Εθνικές Εκλογές 2019. Σε αυτό, ο Πάνος Καμμένος απευθύνεται στον ελληνικό λαό και μιλάει για την απόφαση αυτή του κόμματος.

Ο κύριος Καμμένος μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

“Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές.

Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε χρόνο για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ευημερίας του ελληνικού λαού. Για το λόγο αυτό, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός.

Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά.”

Δες το σχετικό βίντεο και όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος!

Δες ακόμα: Εθνικές Εκλογές 2019: Διαλύεται τη Δευτέρα 10 Ιουνίου η Βουλή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;