X-Factor 2019: Τι αποκάλυψαν οι κριτές για την επιστροφή του σόου;
Όσα αποκάλυψαν οι κριτές για την επιστροφή του X-Factor 2019!

Το X-Factor 2019 θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του OPEN ΤV και πρόκειται να είναι πολύ ανανεωμένο. Η ανακοίνωση της επιστροφής του έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού για τους κριτές, αλλά και το άτομο που θα βρίσκεται στην παρουσίαση!

Την παρουσίαση για τον νέο κύκλο του σόου έχει αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Μάστορας.

Η κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού έκανε την επίσημη φωτογράφιση για το πολυαναμενόμενο project και η εκπομπή “Ευτυχείτε” είχε αποκλειστικό υλικό. Μάλιστα, είχε και δηλώσεις των νέων κριτών και διάφορες αποκαλύψεις για την επιστροφή του X-Factor!

Πάμε να δούμε τι είπαν οι κριτές του μουσικού διαγωνισμού;

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε ότι στην αρχή συμβουλευόταν αρκετά τον Γιώργο  Θεοφάνους, για να καταφέρει να είναι σωστός κριτής. Ενώ, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε ότι θα βγουν πολλά νέα ταλέντα. Και με χιούμορ συμπλήρωσε ότι μπορεί να τους πάρουν και τη δουλειά. Τέλος, η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε ότι υπάρχουν πολύ ωραίες φωνές και υπάρχουν και πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!

Εμείς περιμένουμε να αρχίσει το X-Factor 2019 και να δούμε την κριτική επιτροπή, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της παρουσιάστριας!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες ακόμα: X-Factor 2019: Πότε θα ξεκινήσει το talent show;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
5'
25 - 23
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;