Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι Μπράντλεϊ Κούπερ - Ιρίνα Σάικ μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης!
Οριστικά φαίνεται να χωρίζουν οι δρόμοι του διάσημου ζεύγους!

Οριστικοί τίτλοι τέλους, ύστερα από τέσσερα χρόνια, έπεσαν στη σχέση του διάσημου ζεύγους Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ, σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ενώ, με βάση τα όσα αναφέρονται, οι δυο πρώην συνδαιτυμόνες «εργάζονται με φιλικό τρόπο για να δουν πώς θα μοιράσουν την επιμέλεια της κόρης τους Λία Ντε Σέιν, η οποία γεννήθηκε το 2017».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και σε μια περίοδο κατά την οποία κυριαρχούσαν έντονα οι φήμες για “κρυφό έρωτα” μεταξύ Bradley Cooper και Lady Gaga.

Σήμερα, ο χωρισμός του γνωστού ζευγαριού γίνεται επισήμως γνωστός, ενώ σύμφωνα με τα χθεσινά δημοσιεύματα των διεθνών media, το 33χρονο μοντέλο, Ιρίνα Σάικ, έφυγε από το σπίτι, όπου συγκατοικούσε με τον ηθοποιό του Hollywoo, αφού πρώτα μάζεψε βαλίτσες και πράγματα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το έτος 2015 και απέκτησαν μια κόρη, η οποία είναι τώρα δύο ετών. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η προσωπική και κοινή συναισθηματική τους ζωή γνώρισε αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο καιρό, ενώ βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των tabloid, με αφορμή την εμφάνιση του 44χρονου ηθοποιού με την πασίγνωστη ποπ τραγουδίστρια, Lady Gaga, στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσαν τα διεθνή μέσα, το πρώην ζευγάρι έμενε μαζί, παρότι δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι τον τελευταίο καιρό από αυτή τη σχέση, ενώ, όπως έχει χαρακτηριστικά αναφερθεί: “Εξαιτίας της κόρης τους προσπαθούσαν. Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Η σχέση τους κρεμόταν από μία κλωστή”.

Όσο για την είδηση του οριστικού χωρισμού Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ, αυτή μεταδίδεται (μεταξύ άλλων) από το περιοδικό People, το οποίο και μιλά για επίσημο χωρισμό και συζητήσεις του ζευγαριού για το τι θα γίνει με την κηδεμονία της κόρης τους.

Δείτε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τα σχόλια για το σώμα μου παίρνουν διαστάσεις bullying»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;