Δε φαντάζεσαι τι έκανε ο άντρας αυτός όταν βρήκε ερωτικό μήνυμα στο κινητό της γυναίκας του!
Πραγματικά, ακραίο!

Ένα ακραίο περιστατικό έγινε στην Κρήτη ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι. Που λες, έτσι, όπως κοιμόταν η σύζυγος, ο άντρας της βρήκε ένα μήνυμα με ερωτικό περιεχόμενο στο κινητό της. Και η συνέχεια είναι… περίεργη!

Το περιστατικό αυτό έγινε στα Μάλια της Κρήτης όπου ζει το ζευγάρι μαζί με τα ανήλικα παιδιά του. Το μεσημέρι, όμως, έφτασε στον κινητό της γυναίκας ένα μήνυμα με ερωτικό περιεχόμενο από τον εργοδότη της. Και για κακή της τύχη το είδε ο άντρας της.

Ο άντρας “θόλωσε” όταν είδε το μήνυμα και… κούρεψε τη γυναίκα του! Ναι, καλά διάβασες!

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ενώ κοιμόταν για μεσημέρι, ο σύζυγος της ανέβηκε πάνω της και πριν προλάβει να αντιδράσει της έκοψε με το μαχαίρι το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της! Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει.

Από τα ουρλιαχτά μαζεύτηκαν οι γείτονες και ο άντρας εξαφανίστηκε. Πολλοί πίστευαν ότι πήγε να δραπετεύσει, αλλά πήγε να παραδοθεί μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα στα Μάλια της Κρήτης. Αυτό έγινε περίπου δύο ώρες μετά το συμβάν!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr ο άντρας καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο ίδιος αποδέχθηκε την πράξη του και υποστηρίζει ότι τη στιγμή που βρήκε το μήνυμα στο κινητό “θόλωσε”!

Δες ακόμα: Εσείς πόσα γνωρίζετε για το τεστ του έρωτα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;