7 σημάδια που σου δείχνουν ότι κάποιος σε αντιπαθεί!
Αυτά τα σημάδια θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν κάποιος σε αντιπαθεί!

Η πικρή αλήθεια είναι ότι δε γίνεται να μας συμπαθούν όλοι. Θα υπάρξουν άνθρωποι που σε αντιπαθούν και άλλοι που θα σε λατρέψουν και θα θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου.

Όμως, δεν είναι απόλυτα κατανοητό πότε κάποιος σε αντιπαθεί. Οι περισσότεροι μάλιστα (σίγουρα το έχεις κάνει κι εσύ) βάζουν ένα ψεύτικο προσωπείο και κρύβονται πίσω από αυτό. Σου δείχνουν, έτσι, ότι σε συμπαθούν, αλλά στην πραγματικότητα σε αντιπαθούν.

Και για να το καταλάβεις αυτό σου έχω μερικά απλά σημάδια που μπορείς να παρατηρήσεις!

1. Είναι απότομοι μαζί σου

Οι απαντήσεις σε ότι και να τους ρωτήσεις είναι μονολεκτικές. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν να ανοίξουν συζήτηση μαζί σου. Μην το μπερδεύεις με την αμηχανία, όμως. Αυτοί που σε αντιπαθούν σου δίνουν σύντομες και κοφτές απαντήσεις που δεν αφήνουν περιθώριο για συζήτηση.

2. Η γλώσσα του σώματος τα λέει ΟΛΑ

Μόνο και μόνο από τον τρόπο που στέκονται και σου μιλάνε μπορείς να καταλάβεις ότι σε αντιπαθούν. Προσπαθούν να αποφύγουν το βλέμμα σου και, γενικά, είναι γυρισμένοι προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση πέρα από τη δική σου.

3. Δε σε εμπιστεύονται

Θα σκεφτούν τις πράξεις σου και τι προθέσεις μπορείς να κρύβεις. Θα το καταλάβεις στο βλέμμα τους, ότι σκέφτονται πριν σου πουν κάτι και τι σου λένε!

4. Τους εκνευρίζεις

Μπορεί να είχαν πολύ καλή διάθεση πριν, αλλά με το που ανταλλάξατε έστω και μία κουβέντα, ή ένα βλέμμα, κάτι άλλαξε αμέσως!

5. Σε χαιρετάνε μηχανικά

Αν σε χαιρετάνε απλά για να σε χαιρετήσουν και βλέπεις ότι το χαμόγελό τους είναι παγωμένο και ψεύτικο, τότε σε αντιπαθούν!

6. Σε αποφεύγουν

Προσπαθούν να αποφύγουν να σε κοιτάξουν στα μάτια, να σε χαιρετήσουν κι άλλα τέτοια. Δεν είναι, όμως, ότι δεν έχουν απλά διάθεση και θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω!

7. Δεν προσπαθούν να σε καταλάβουν

Οι φίλοι σου και όσοι σε συμπαθούν προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταλάβουν αυτά που λες κι αισθάνεσαι. Ο άνθρωπος που σε αντιπαθεί, όμως, δεν κάνει καμία προσπάθεια. Απλά, διαφωνεί μαζί σου!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το σεξ σε μία μακροχρόνια σχέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 1