Έκτακτες δηλώσεις Τσίπρα σχετικά με μνημόνια και μέτρα λιτότητας
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και έκανε έκτακτες δηλώσεις!

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, έκανε λόγο για τον κίνδυνο απολύσεων στον δημόσιο τομέα, αλλά και την επιστροφή στο παρελθόν των μνημονιακών πολιτικών.

Σύμφωνα με τις έκτακτες δηλώσεις του, η μπορεί η Ελλάδα να κατάφερε να βγει σώα από τα μνημόνια χάρη στις θυσίες που έκανε ο λαός, ωστόσο, ελλοχεύει ακόμα ο κίνδυνος επιστροφής στις σκληρές πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε κρίσιμες τις εθνικές εκλογές της 7ης ιουλίου.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός έξω από το Μαξίμου

«Μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, έχοντας πλήρη επίγνωση του ρίσκου, είπα την πλήρη αλήθεια στον λαό. Σήμερα όλα είπα τότε επιβεβαιώνονται. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη να αμφισβητήσουν τις πολιτικές μας επιλογές και να φέρουν προσκόμματα στο σχέδιό μας.

Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ακόμα και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στον δημόσιο τομέα. Είχαν να εγείρουν ζήτημα απολύσεων από το 2014, όταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο κ. Μητσοτάκης. Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να μιλά για την ανάγκη της στροφής στο δημόσιο στο 1 προς 5 ενώ εμείς έχουμε πετύχει το 1 προς 1.

Μπροστά στις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι κρίσιμο να γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια. Η χώρα βγήκε σε ξέφωτο χάρη στις θυσίες του λαού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει οριστικά ο δρόμος της επιστροφής ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες στις σκληρές πολιτικές. Ο μόνος τρόπος να κλείσει ο δρόμος αυτός είναι η επιλογής του ελληνικού λαού».

Δείτε ακόμα: Η τελευταία ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;